Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Zimmer483

ale myslis ze ked budem dobre vyzerat v tvari ze to pomoze???aj postava je dolezita...a ked sa mu nebudem pacit tak to bude to najhorsie co moze byt...to nebudem mat ani zmysel zit dalej...preto musim vyzerat co najlepsie..

iris.

pocuj, nie je vsetko len o postave. pekne sa namaluj, uces, maj dobru naladu a bude sa to odrazat na tvojich ockach.

Zimmer483

no tak ja vyskusam...ale ked to nepojde??ja by som chcela vyzerat perfektne!!!nie tak ako teraz...by som chcela schudnut na 40 kg...aby ked si mna vsimne aby som sa mu pacila...

iris.

schudnes,ale nejedenim si len pohorsis. pyzzu by som si nedala, ale radsej ryzu. z nej nepriberies. takze ak musis schudnut,doobeda ovocie, na obed si daj nejake jedlo so zeleninou,napr tu ryzu, zemiaky alebo nieco, najlepsie ked je to jeden druh jedla, nie ryzu, maso, kompot, polievku a este aj zajest kolacom ci ovocim. na veceru tiez jeden druh jedla, napr. masko a znovu mozes zeleninu. hlavne jedz!! takto budes jest a tiez chudnut. a vela pi!! to zmensi hlad,lebo casto jeme aj vtedy,ked sme hladni. a hlavne v tvojich 15 rokoch by som ti poradila viac pohybu. lahko schudnes len pohybom ked ho budes mat. plavanie je super!! ja som vela schudla plavanim, ked som mala 19. za tyzden som bola 3x a hned mi vsetko padalo. a to som jedla ako vlk.lenze na tej plavarni ziadna ulievaren. prid,a cely cas si plavaj...nemusi sa pretrhavat, jednoducho si svojim tempom plavaj od prvej minuty do konca.aj prestavky,ale niektore babeny tam chodia len posedavat na lavicky alebo sedieť na zemi a mocit si nohy a ukazovat postavu alebo plavky. tak to nemyslim...to nie je plavanie.
zimmer,vyskusaj od zajtra. doobeda ovocia kolko budes potrebovat a potom sport! aktivita. hovor si,ze chudnes,ked budes cvicit. ja si to hovorim hocikedy. dam si salat so zemiakmi a vravim si: krasne chudnem,vsetky bunky v mojom tele pracuju na mojej peknej postave, budem taka vyzla v norme :)))) a aj sa tak je. som zdravo stihla.a co si hovoris,tak to tvoj mozog povazuje za pokyn a sprava sa tak. ak si budes hovorit,ze priberas, tak rozkaze tvojmu telu: priberaj. hovor si ze chudnes, a rozkaze chudnut.

Zimmer483

iris teraz sa snazim co najmenej...dnes som mala len tu pizzu ale uz nic ine...a ani nebudem...a asi uz nebudem nic...bo ked neschudnem do 32 dni!!!:((

iris.

zimmer,15 rocna babenka schudne lahko aj tak,ako ja uz nedokazem. chod 3x v tyzdni na plavaren,tam plavaj kolko vladzes. doobeda vela ovocka...ale to uz som ti pisala. vela pi!!!!
zimmer a ako jedavas? co zvyknes?