Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

a ja teraz utekam do kuchyne uvarit si caj a kloktat, nech mozem konecne zacat rozpravat a papat... snad ale ne sa napchavat... tak :) krasny vecer zelam iriska, mishka, gretuska ...
a smile ;)

natty

pre vsetko len nie pre chlapa!! a ajtak.. ja som toho nazoru, ze 90% chlapom sa nepacia vychudnute dievcata... staci sa pekne usmievat :)) pekne pozerat do oci, a postava bude hned vedlajsia... ja som stihla nikdy nebola, ani nikdy nebudem... a je mi to aj jedno... v prvom rade chcem byt zdrava...
a ako povedala iriska :)) vyslo slnko, vytiahneme bicykle, korcule, botasky a pojdeme na vzduch trosku :) havne nech usmev nechyba na ksichtiku...

gretuška

ja by som tiež kvôli chlapovi nikdy nechudla.... keď sa mu nepáči, nech si hľadá inú...ak tak kvôli sebe, kvôli mojim pocitom, aby som sa ja cítila dobre. aby som sa cítila žiadúca... :-) možno som blbá, ale keď chudnem, tak preto. asi založím tému, zaujímalo by ma, prečo sa kočky rozhodnú chudnúť.... čo poviete? bolo tu už niečo také? dikyy

iris.

natty :)) to je dobry postoj. s ppp by si to aj telesne nemusela dosiahnut,aj psychicky.
zacne jar,tak pridame prechadzky, vyberieme bicykle, plavaren a bude hodne zeleniny.
a najviac pevnej vôle a spokojnosti so sebou. sebadôvera. take slovka,ale niekedy sa zda,ze je to to najtazsie,co mame urobit.

iris.

hmmm. ale zimmer suhlasila,ze zlepsi stravu a zacne sportovat,tak dufam,ze bude spokojna. a nie je vsetko dobre, co vyzera pekne. chlapec moze vyzeret dobre (hoci neviem,pri tej vyske a vahe..) ale moze byt pysny,namysleny a nemusi ta chciet ani ked budes mat 10kg. alebo bude povrchny, vulgarny... na to sa pozri.kvoli takemu sa neoplati ani vlasy nakulmovat! (alebo vyzehlit)

tina

Uz som sem pisala viackrat, ale zase... :) Dakujem vsetkym holkam, ktore sa mi ozvali a pomohli mi svojimi pribehmi. Ste zlate... :) Ale stale by som potrebovala vas, ktore ste navstivili psychologa alebo psychiatra, aby som sa mohla spytat par otazok. Ide o jednoduchu zalezitost, potrebujem vas nazor, vase pocity. Ak sa ozvete, budem velmi rada...a vopred dakujem. :) Tina