a mne tato choroba aj prospela... nakolko som nemala nutkanie sa prezierat... akurat po horucke som zjedla celu cokoladu lebo priserna chut na sladkeee..
Arwi, ja nemám ani jednu, ani jednu kamošku NEMÁM!!!! Myslím tu...a von ani nechcem, hoci je tak krásne....ale som jak prasa. Pribrala som, všetko mi je tesnejšie, neviem to prijať...zbláznim sa z toho...trápi ma to, bolí ma to, trhá mi to celé vnútro:-(
Arweena jj.. kukala som vcera, aj dneska a potom este raz dneska co si mama nahrala :D a ked som ich videla, prisiel na mna taky hlad... a dneska asi este zaleziem pod perinu a pozrem si nejaky film, vonku je ajtak hnusne a este tam ani nemozem.. :/ co ty planujes?
Mishka.. kebyze si u nas, staci ti vist na 10 minut na balkon len v kratkom tricku s holym chrbtom a uz si nakazena... strasna zima je vonku... alebo prehltat kocky ladu :) to som robila este na zakladke.. potom ma ale tak priserne bolelo hrdlo.. a vraj horucku dokaze vyvolat ked zjes kusok kriedy... no to som neskusala... hm chces ochoriet? prid tu ta nakazim :)
mis.
neblazni!mna tiez často chytaju take myslienky, ale vzdy je nieco, prečo sa oplati zit!isto mas aspon jednu kamošku, s ktorou mozes vypadnut von.Ja nemam ziadnu:(
asi si nalejem pohar vina...pomaly sa so mna stava alkačka:)
Arwi, víkendujem tak, že už len rozmýšľam nad tým, kedy to všetko ukončiť smrťou, nič iné ma nenapadá..
Natty, nemáš nejakú radu ako rýchlo ochorieť?- horúčky atď.
Náhodou mi ide net, stále vypadáva..
xyz, keď nevieš, kde som, nepíš tu prosím nesprávne údaje! Zatiaľ som len dala vedieť, že tam ísť chcem, to bolo všetko.
A vám ostatným pekný dník.