no ovladla som sa, uz to je na tanieri:) a prazdne hrnce...booze ja mu tak zavidim, tí chlapi maju super metabolizmus, mozem do neho tlačit cele dni a nevie ani kg pribrat..je hrozne chudy
Arweena u mna je to skorej naopak.. cez vikend sa ovladat da, lebo je doma cela rodina :) a tazko tazko sa takto ukryva.. sice uz mams voje taktiky ktore nastastie uz zabudam :)
Aaa tak vela sil arweenka, nech sa ovladnes :)) ale vsak aj tej babovky si daj ;) a potom zbytok schovaj alebo daj spapat priatelovi :)
ahoj Arweena aj ostatne :)) No uz mi je je celkom dobre, som mala rano teplotu trosku zvysenu, ale vypotila som to pri upratovani :) ...hmm babovka hned by som si dala :)ja som prave spapala tanier kelovej polievky a dufam ze co najskor pridu domov ostatni hladosi a nic tam nenechaju, labo sa do toho pustim ja a bude zle :)
A prajem ti bru chut pri papani spenatiku :)
helou, je tu niekto?:)monology sa mi nechce viest:)natty, dufam ze je ti uz lepsie.Varim na obedik spenat a zemiaky a uz som stihla upiect aj babovku.Ale nejdem radsej koštovat, lebo ju nahodou zjem celu:)
timka
ja som robila tu istu chybu v stravovani ako ty, cely den som dokopy nic nejedla, v praci jedno bebe dobre rano ale ked som prisla domov, to bola pohroma:)radsej si tie kcal skus vyvazene rozdelit na cely den a po 17 uz nič..viem sama ze sa to tak lahko neda, ale teoreticky to ovladame vsetky