Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

kyblik rada by som ti poradila, ale nemam skusenosti s liekmi..mozno skusit nejake ine lieky, ktore ti nebudu robit problemy..alebo mozno sa pokusit skusit to bez nich

kyblik

Baby poradte mi čo mam robit aby som sa z toho nezblaznila?Užívala som lieky ale mi ich vysadili lebo robila mi problemi s ladvinami(ZYPREXA a teraz som bez ličby.a vidím ako si postupne uberam z jela aj z tekutín aby som nepribrala.A najhorsie je ze aj mama si to vsimla

Arweena

natty
ved to som len tak zo srandy po tom pohariku:)) pochybujem, ze niekoho najdem, ale mozno sa postasti..aj ked si pripadam hlupo, lebo toto je zdravie a nie zoznamka:)

natty

mishka dakujem za dalsiu radu dobra vila :)) a to pitie .. no... ked pijem citim sa ako pivny sud, a to mozem vypit len jeden pohar.. potom iba zblnkocem :)) j knedliky... nastastie som prinutila robit na ne cesto moju mamu, lebo by som ich zjedla aj za surova

mis.

Natty, na hlávku skús obkladík, ale môže to byť aj z nedostatku tekutín. Piješ dosť? A knedlíky???....jáááj...

Arweena

miska neviem, ja som naladova kvôli svojim depkam, ktore ma začinaju dost casto chytat..alebo ked si spomeniem na nejake smutne udalosti, alebo ked mam na krku kopec nevyriesenych problemov a uz ich nezvladam...ako teraz.PPP k tomu isto vyznamne prospieva..k tej naladovosti a aj ked sa fyzicky zle citis, nemozes mat dobru naladu a silu

natty

Arweena :D heh ale niesme voobec prekvapene, si nas upozornila ze co bude po vinku.. a vidis.. ja vinko nepijem a sprostosti tu kecam tak ci tak :)

natty

Arweena ja som sa v zivote nepozerala na to ake cislo maju moje nohavice :D ajtak sa v tom nevyznam... a ty nevahaj slniecko a mraky ryyychle odozen :)
Mishka noo.. po zdravotnej stranke je to asi takisto.. akurat krk prestal boliet uplne :) plienka robi zazraky, ale este ju nezlozim, je to fajn mat na krku.. len nadcha nechce odist :/ uz ma z toho aj hlava zacina boliet, na to nemas nejaku fintu? :)... inak sa citim dobre, len mama pari knedle :/ tak sa vyhybam kuchyni :))