kyblik rada by som ti poradila, ale nemam skusenosti s liekmi..mozno skusit nejake ine lieky, ktore ti nebudu robit problemy..alebo mozno sa pokusit skusit to bez nich
Baby poradte mi čo mam robit aby som sa z toho nezblaznila?Užívala som lieky ale mi ich vysadili lebo robila mi problemi s ladvinami(ZYPREXA a teraz som bez ličby.a vidím ako si postupne uberam z jela aj z tekutín aby som nepribrala.A najhorsie je ze aj mama si to vsimla
natty
ved to som len tak zo srandy po tom pohariku:)) pochybujem, ze niekoho najdem, ale mozno sa postasti..aj ked si pripadam hlupo, lebo toto je zdravie a nie zoznamka:)
mishka dakujem za dalsiu radu dobra vila :)) a to pitie .. no... ked pijem citim sa ako pivny sud, a to mozem vypit len jeden pohar.. potom iba zblnkocem :)) j knedliky... nastastie som prinutila robit na ne cesto moju mamu, lebo by som ich zjedla aj za surova
miska neviem, ja som naladova kvôli svojim depkam, ktore ma začinaju dost casto chytat..alebo ked si spomeniem na nejake smutne udalosti, alebo ked mam na krku kopec nevyriesenych problemov a uz ich nezvladam...ako teraz.PPP k tomu isto vyznamne prospieva..k tej naladovosti a aj ked sa fyzicky zle citis, nemozes mat dobru naladu a silu
Arweena ja som sa v zivote nepozerala na to ake cislo maju moje nohavice :D ajtak sa v tom nevyznam... a ty nevahaj slniecko a mraky ryyychle odozen :)
Mishka noo.. po zdravotnej stranke je to asi takisto.. akurat krk prestal boliet uplne :) plienka robi zazraky, ale este ju nezlozim, je to fajn mat na krku.. len nadcha nechce odist :/ uz ma z toho aj hlava zacina boliet, na to nemas nejaku fintu? :)... inak sa citim dobre, len mama pari knedle :/ tak sa vyhybam kuchyni :))