Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

no,to je najcastejsi problem,mama-dcera.
ale nevidim,kde je problem,ked mas idealnu postavu. tiez myslim,ze ta vaha je ok.ja ten index nepouzivam,ale napriek tomu si primerana a dobra. sestra bola predtym viac pri tele alebo je teraz vychudnuta?

jonzetta

vieš to máš tak... mám staršiu segru a ona bola trochu pri tele, ale teraz radikálne schudla- asi 10kg za 4 mesiace (podľa mňa má voliaké problémy...) no a mamina je na ňu strááášne hrdá. stále sa oháňa tým, že "júj, evka, ty si ale schudla, ty si ale krásna..."no a keď prišla do témy moja postava, tak mi povedala, že nemám toľko jesť. pričom sa fakt snažím!!! ale pre ňu je to málo... sa normálne hanbím pred ňou jesť. ona je vlastne hlavný dôvod mojích váhových komplexov... to je krásny vzťah s matkou, nie....?!

xyz

a mamina sa co ma hanbit za teba???
prosim ta,ved mamina sa za teba nema co hanbit! je tvoja mama,jej si sa narodila a vahu mas dobru!!! vysvetli si to s mamou,pretoze to urcite nie je pravda.nech ti povie,preco sa hanbi za teba. opytaj sa a uvidis,ze je to len tvoje mylne zdanie.

jonzetta

no jo dikes baby, ale nič proti tomu BMI, ale to by som musela mať naozaj aspoň 2 tony, aby mi to napísalo, že mám nadváhu :) šak sa vidím v zrkadle, mám volakých 62kg, ale neni to nič moc... a najviac ma mrzí to, že sa asi moja mamina za mňa hanbí :( myslím to, že ako vyzerám. rada by som si užila tieto pekné rôčky, ale keď ono to nejde, keď vidím, ako hrozne vyzerám...

natty

jonzetta kuk> www.zdravie.sk :) snad to pomoze nejako... btw si mladunka nekaz si tymto najkrajsie roky zivota ako som to robila ja.. drzim palce ;) nevyvadzaj.. papa

jonzetta

Hojte babeny, no ja len reku sa vam trocha predstavim- som zo Zlatých Moraviec (to je pri Nitre, ak by ste nevedeli... taký pajzel to je...) no a mam 16 a môj hlavný problém je, že neviem normálne jesť... buď nejem vôbec alebo sa prejedám :( no čo, no ťapša som ;) a neviete náhodou, koľko by som mala tak akurátne vážiť, ak mám 174cm???