Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

tak skus zacat plavat, chodit niekde cvicit, pozri si nejaku temu o diete...hoci nemusis...ale do leta mas dost casu schudnut aj zdrvym sposobom,ktory ti neprizenie chorobu zvanu ppp a s nou vycitky,depky,nafukovanie,a ine problemy.

jonzetta

:) ej, diky iris, ale vazne, to by si musela vdiet proste... potrebujem schudnu aspon na 57 a to do leta, bo takto nemozem normalne zit, proste mam zo seba debilne pocity... ale urcite nemienim vracat, bo to by znamenalo, ze som stratila kontrolu a som vazne chora...a co je, mis? co tak smutne? :)

iris.

no,ak ty si buclata...tak ja som snad tucka ci co??
:))))
ved mam o 4 cm menej ako ty a kil tolko isto. a som stihla...o tom som presvedcena! takze vôbec sa nezatazuj nazorom mamy alebo vyzorom sestry,ktory ani nie je pritazlivy ani pekny...ked ty to vidis,tak sa to nepaci nikomu. mozno je sestra rada, ale so svojou postavou nie je urcite spokojna. neforemna postava sa nepaci nikomu.! mozno zo zaciatku je na to hrda,a ked sa toho schudnutia nabazi a pozirie sa lepsie na seba do zrkadla,tak bude chciet znovu pribrat. kvoli tomu sa ty nezatazuj a nerob si ziadne vycitky. podla mna musis byt chudunka a pekna.
moja mama mala napr.ovela lepsiu postavu ked mala tolko ako ja,a je mi to fuk.kvoli par kilam si nechcem dobabrat metabolizmus a prihnat depky!!!
taka neforemna urcite nechces byt..a to budes,ak pri svojej vyske a vahe schudnes.

jonzetta

hmmm... ja neviem... pride mi taka divna.. akoze nema moc vyformovanu postavu.. brucho a tak nema nejako vysportovane abo take volaco, ale ruky a nohy ma len take pahyle. predtym bola taka zenska, kazdemu sa pacila, ale teraz je z nej taka striga ;)ale ona je na seba hrda a mna ubija to, ze sa jej podarilo to, o co sa ja snazim uz od 10 rokov... bo som dycky baculata bola...