Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

jonzetta, písala som Ti dlhý príspevok, ale spadol mi net, nechce sa mi to písať znovu. Len Ti chcem povedať, že keď som mala 12r začala som s prvou dietou. Vždy som vynikala v triede, bola som taká mohutná, pevná, spolužiačky boli všetky také útle...začala som zdravo chudnúť. Viac som športovala, nejedla som po 17h. A o 3týž. som mala o 8kg menej. Nehovor mi, že to nefunguje. Buď sa sem-tam preješ, alebo fakt neviem, kde robíš chybu, ale niekde ju robíš. Alebo si nájdi na nete dietu, jedz podľa nej, určite sa Ti to podarí...Ak chceš ale PPP, túžiš po nej, nech sa páči....Ja keď som mala 12r vôbec som nevedela, do čoho idem, o PPP sa skoro nikde nepísalo, o následkoch atď..Dnes je toho kopu a aj tak to chceš, hoci vieš, čo všetko to môže zničiť, dosrať celý život. Si v živote príliš šťastná a chceš radšej trpieť? Lebo si nemyslím, že pri všetkých týchto informáciách, ktoré teraz existujú, že by to robil niekto "úmyselne"..

iris.

...teda, hlavne s nimi take sme!!!
a potrebujeme tie zenske boky,aby nam hormony dobre fungovali!!
paaaa jozetta,miska a kyblik :)))

iris.

babeny,papa,uz odpadavam :)) aj cajik som si horuci vypila aby mi bolo teplucko. dobre sa vyspite a nezabudnite,ze ste zlate a krasne zienky a dievky,takze hlavu hore a zaspavajte spokojne,lebo sme ake sme a sme pritazlive aj s nasimi zenskymi zadockami :)))

jonzetta

fakt diky za rady... sak ete uvidim, co so mnou bude.. len teraz v poslednych dnoch som mala zachvaty jedenia po tyzdnoch hladovania, tak si viete predstavit ako sa citim... mam vycitky a hlavne potrebu to volako radikalne napravit...

iris.

jozetta a co jest mensie davky jedla? su tu temy o oddelenej strave, o nejakych dietach, sprtoch...urcite si neskusila vsetko. a hlavne, ak si budes stale mysliet,ze si tucna, budes mysliet na postavu,kila,tak neschudnes. negativne myslenie zhorsuje aj metabolizmus, travenie.

iris.

mysleli to, aby si sa isla motivovat inde a inym sposobom, nie tymto...nezdravim a smrtelnym.
praveze to mysleli dobre...a tak to myslim aj ja. tiez nemam ppp, ale ani chudnut nechcem. aj tak schudnem...do leta urcite aspon 1 kilko.vzdy to tak je.budem chodit na dlhsie prechadzky, na tury, na huby..