Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

jonzetta

mis,neemusi ti byt nic luto.. sak ja sa o seba postaram... nevim de som robila chybu a prave preto som sa rozhodla to zobrat takto radikalne....kolko mas vlastne rokov?

iris.

miska,a nema ani....hm, hm schovanu? :))
jezetta,precitaj si x krat,co pise miska. je to velmi nebezpecny spôsob...neoplati sa do toho pustat ani s myslienkou,ze to budes robit len mesiac ci dva...je to ako zavislos,a budes mat ovela vacsie problemy aj telesne aj psychicke ako mas teraz s vahou 62.
zacni napr.plavat, korculovat,daj si zeleninove vecere...

mis.

jonzetta, tak to asi nezabralo preto, že si robila niekde chybu..mne tu nevadíš, rob si čo chceš, buď si kde chceš....len mi to je ľúto, to je celé..

kyblik

Babenky Ked si tak robite plány na zajtra-ja budem upratovať,prať a variť plnenu papriku a možno aj okna stihnem umyt

jonzetta

ale mis, ja uz zdraveho chudnutia mam pokrk!!! nezabralo, ale ked som nejedla, tak to zabralo! a citila som sa fajn... len trocha slaba, ale stalo to zato.. to vam tu az tak vadim ?

jonzetta

no jo... akoze tiez sa cudujem... boze, boze.. sak to ani hudba neni.. to len aby ozrati chlapi v krcme sa mohli do rytmu mlatit :))

mis.

jonzetta, prečo nejdeš chudnúť na iné stránky? Na normálne stránky o chudnutí, ale chceš schudnúť chorobou, smrtelnou chorobou? Môžeš zomrieť na následky PPP, alebo väčšina PPP si siaha na život, PPP končia aj samovraždou...Ja toto nepochopím...:(..Do leta v pohode schudneš zdravým stravovaním, pohybom...