xyz, nikam nejdem.. Včera sme sa doma chytli, ďalší dôvod prečo rýchlo skapať...som nechcená, odpad...ale už im tu dlho nebudem prekážať...A ak bude peklo aj dnes, vypadnem z domu na ulicu, nech tam niekde skapem, je mi to jedno....čím skôr, tým lepšie..Ty sa niekam chystáš?
vyborne,ale takyto pekny den netreba stravit doma.vezmi tvojho napaneho chlapčeka a chodte niekam aspon na pol dna!! predychate sa,naslnieckujete,rozchodite nôzky a vecer uvidis,aki budete spokojní!
pa
iriska
aj ja sa chystam do obchodu, ale Lidl tu otvaraju az o 9.00:)chystam sa varit nieco podobne, kuracie prsička v cestičku so zemiakmi:)nech sa moj chudy chlapček napapka:)) na okna som leniva, necham si to asi az na Velku noc
ahoj. No, co treba.ja uz som spät z obchodu,idem klepat morcacie rezne a urobim na prirodno,teda s kopou zeleniny do omacky.Konecne mam cokoladu.Mozes umyt okna,vcera tu pisla kyblik,ze to bude robit,povysavat cely byt,vyrazit na prechadzku alebo niekde na vilet...uf,mam malu fantaziu,ale usmev na tvari :))
(neviem,ci od pocasia alebo tej cokolady)
bré ráno, aj tu svieti!!!
miska,nevadi,uz bezim do obchodu :))
arwee, vyuzi tento den od rána:
Chytte den za rohy, lebo za chvost ho uz neudrzíte!!!
Utecie vam! To vravi vzdy moja mama.Takze skoro vstat a chytit sa niecoho :))), lebo pridu aj horsie dni, kedy nas to pocasko bude tlacit do postele.
vydis,hladovanie vedie k prejedaniu a prejedanie k hladovaniu a dokola...vycerpava to aj psychicky aj telesne a nic z toho nie je...ziadna zivotna vyhra.
takze pories to,ale tou zlatou strednou a striedmou cestou.
mozno sa na mna niekto bude hnevat,ale pre zdravych,co nemaju ppp urcite aspon vecere zeleninove...salaty. vela pit!!!! jenzetta,urcite pijes malo. pi pred jedlom,pi casto, nemusis naraz liter,ale potroske.
uz naposledy..paaaaaaaaaaa