Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Arwee:-((( To iste z tej depky...Ja tiež vydržím maximálne dva-tri dni...tento týždeň mohol byť lepší, nemám ani depky,ale urobila som to z vlastnej vôle,proste som chcela..
Nerieš to, čo si urobila,ber to ako zakopnutie,nabudúce to bude lepšie,vydržíš hoci iba tri dni, ale bude to väčší úspech!!Toto už ho´d za hlavu, proste sa to stalo..hovorím Ti, keby si to vyriešila s priatešľom, resp. odstránila jeden zdroj depresie,pomohlo by Ti to...ale ako som už písala,zváž to,a rozhodni sa,ked bdueš mať "neutrálnu náladu"..ako tu už niekto písal..

minetka

Timka, tie jogurty vrtajú v hlave aj mne...tuším probiotiká účinkujú nakaždého okrem mňa.-)
Ja som naliečení nebola,chodím iba k psychologičke, hoci raz do týždňa sa mi zdá málo...a ona sa pýtala,či nechcem chodiť raz za dva:-)) A áno, ja mám málo kg, pti výške 172 cm iba 46...ale potrebujem pribrať, nepáčim sa sama sebe taká chudá..atie pohľady na ulici...ale ked zjem viac, tak to bruško...a nechcem sa zasa opakovať:-)

minetka

:-))) OK, Butty, beriem si Tvoj zákaz k srdcu...tak to urob aj Ty:-) A na wc necho´d ani náhodou!! Hoci, keby si potrebovala ísť cikať, tak Ti to dovolím:-)

timka

minetka. ty mas tusim velmi malo kg. alebo si teraz bola ne lieceni alebo tak nieco sa mi marí. alebo to bola butty?

timka

to s tym nafuknutim od jogurtu asi bude pravda, lebo mam uz tyzden ako ich jem cudne brucho. ale preco potom v reklame na aktiviu tvrdia opak. no dnes som jedla 4 den jogurt, skusim tych 15 dni ak vydrzim a uvidim aký efektus to bude mat. ja mam roky problemy so zapchami.