ale ja ked si dam co i len jablko rano tak : chytim depky a 2. od rana by som stale mala chut jest. lebo ja zacinam mat impulzi "zrala by som" pri prvom dennom súste. keby som zacala jest az vecer, bolo by to najlepsie. ale to je nezdrave. chcela by som 5 x denne, ale nejde mi to. este v robote sa ako tak ovladnem ale doma mi to nejde. cpem do seba 2 na 3. milim organizmus, miesam chute.
timka mas ten problem, ktory som mala aj ja..na ranajky nič len kava, a potom az obed v praci..to bol des, nahadzat to do prazdneho žaludku. Hned ma nadulo:( ja este k tomu velmi rychlo jem, a "zozerem" pri tom aj vzduch..a to naduva. Skus si vzdy nieco male dat aj na ranajky, nezačinaj obedom
nepozerali ste vcera niekto vecer primu? tam ukazovali nejake pokusy na myšiach, v 1. akvarku boli zdrave misi. chude normalne. v 2, boli take ktorým chýbal nejaky hormon na l... v mozgu a to spolsobilo neustali hlad a boli tucné.
butty. taky 1 platok má mozno 10 g, ale 100 g cornflakov to poriadny sacik.
a zas ma zacina boliet brusko. kazdy den zacnem jest okolo 12 a za hodinu ma boli brusko. len neviem, ci je to od toho, ze jem, alebo od toho, ze uz6 hodin skoro len sedim.