Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

zuju aj ja som mala problemy s dychanim, pri behu sa to treba naučit spravne dychat, lebo inak nevladzes s dychom.Treba dychat nosom z hlboka a vydychovat ustami..skus to, sama prides na spravny spôsob

Arweena

zuju musis bojovat proti takym myslienkam..ved je uzasne, ze si 2 roky z toho von..to chcem dosiahnut aj ja.A ty si pre nas priklad, ze sa to da.

zuju

idem si lahnut rano som sa zobudila do kostola z bolestou hrdla, zjedla som tri vianocky s maslom, teraz jogurt a citron

Arweena

zuju škoda ze si z takej dialky, mohli sme chodit cvičit spolu:)ja som leniva sama..tych par brusakov co spravim nie je nic extra.rozmyslam ze si kupim stacionarny bicykel

zuju

presviedcam sa i ja Arwi, ale je to tazke na psychiku ked sa dva roky snazis, nezvracas, neberies nic na chudnutie, cvicis a vysledky su opacne, si z toho taka psychicky znicena, a stale ta to taha, vracaj, schudnes... a ty sa musis stale presviedcat, ja kaslem na kila vyzor, i ked to stve riadne, mna psychicky nicia tie myslienky, nie tych 81 cm v pase, aj to ale menej

Arweena

zuju a behala si niekedy?treba sice začat pomaly..ale z behu sa chudne určite najviac..teda aspon na mna to hrozne fungovalo. Po 10 km pomalsieho behu som mala hned o 1,5 kg menej..