Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

klamárka

Arwi, na obedík máme mať zemiaky a kuracie mäso naprírodno. Ale keby sme mali aspoň zelenin. polievku, že by som nemusela jesť tuhú stravu.
Takže mne vyšlo: ment. anorexia- 92%, bulímia- 50%, záchvatovité prejedanie- 64%.

Arweena

tak si daj tu prezyku, ked ta tak pobavila:)ved je zlata
no ja sedim pri počitaci, ako vidis a polovička sa vyvaluje v posteli v pyzame:) musime niekde poobede vypadnut..
daj si nieco male na obedik..nebudes mat hlad..urob si napriklad zeleninovy tanier, daj si tam trocha šunky, a uvar si vajičko:) to je v pohode, to som si spravila na ranajky..
activiu som mala aj ja, tu musli:)ta mi najviac chuti. Kavu si nedavaj na obed, ale poobede
co varite na obedik?

klamárka

Arwi, snáď to nejako pôjde. Na raňajky som si dala activiu bielu, a na obed:( Najradšej by som si uvarila kávu. Zas mám tie myšlienky schovať to jedlo..Máte dnes niečo v pláne?

Arweena

sladkosti su zakerne:)ale su aj zdravsie varianty..kup si napriklad bebe dobre rano, ja mam hrozne rada to zelene orieškove..rozdel si napriklad cely balik na cely den..z toho nepriberies, to viem z vlastnej skusenosti. Mäsa sa nemusis bat hlavne kuracieho sa neboj..
Jasne ze ti to pomôze, to travenie nastartujes, neboj..
u nas je pod mrakom, celkom teplo ale fuka studeny vietor

klamárka

A to je dobre, že Ti to ide ťažšie..Rozmýšľam, akú si dať prezývku, ale aby tam nebolo napísané moje meno.