Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

klamárka

Arwi, keď nemám preháňadlá, jem len ovocie, zeleninu, jogurt. Bojím sa vtedy sladkostí, pečiva, teplých jedál..mäso nejedávam. Ale mám každý deň activiu, a tiež kúpené tie tbl. na črev. mikroflóru, tak snáď pomôžu, pretože takto neviem, či to vôbec pomáha, keď som bola denne na preháňadlách..Arwi, aj u vás je tak pekne? Dúfam, že to vydrží, išla by som poobede na prechádzku, teraz sa mi ešte nechce, a som v pyžame:)

Arweena

miši to travenie sa ti da dokopy, uvidis..len to skus bez prehanadiel. Normalne chod za obvodnou doktorkou, nech ti niečo poradi ako to upravit. Ale to isto vies..ved jogurty, zelenina pôsobia dobre na travenie a pohyb criev. zarad k tej zelenine, ovociu a jogurtu aj nejake kuracie maso..na začiatok si ho môzes spravit na vode..alebo aj nejaky cerealny rozok

klamárka

Arwi, takže wc funguje:) Ale fakt, radšej nech nekričí, ale ide s Tebou. Napr. čo tu písala nattka, tej sa stačilo nakloniť a bolo to vonku. On keď si tam bude sedieť, nemusí nič spozorovať:(

klamárka

Arwi, neviem, či to bolo včera kvôli nim...ale máš pravdu, ja som s nimi skončila. Už ani jedno. Len som zvedavá, po akých lekároch budem chodiť, pretože som si istá, že nepôjdem na wc normálnou cestou. A keďže nebudem mať preháňadlá, zas budem jesť len ovocie, zeleninu, jogurt.
Čo sa týka tej adresy proana, čo sem niekto napísal- strašne mi to vadí. Keď som stále chorá, tak ma láka všetko, neviem sa tam nepozrieť, neskúsiť..prečo to tí ľudia robia:(

Arweena

miška ziadne odpočinutie na jeden den, jasne?lebo pôjdem do vsetkych lekarni, aby ti uz v ziadnej nič nepredali:)nechapes ze tie problemy ti robia tie prehanadla?
hej, to wecko zatial praktikujeme:)včera na mna vykrikoval, ze co robim tak dlho na tom wc, a ja som mu zas kričala, ze nema na mna vykrikovat ale chodit so mnou:)

klamárka

butty, zvládneš to!!!!! Napapaj sa normálne, daj si normálnu porciu a potom bež niečo robiť, ale uteč na prechádzku. Zvládneš to!!!!