Bulímia,anorexia

peterall

Ahojte vsetci. Vela z vas tu pise ze pri vyske postavy napr.165cm,vazite 50 kg a chcete este viac schudnut.Ale,skutocne to potrebujete ? Ja som chlap a bohuzial potrebujem surne pribrat na vahe,no mam s tym velmi velke problemy.Poradi my niekto ? Ale uprimne a vazne.

grétuška

to natty: tvoje telo má strach, že opäť nebude mať z čoho brať energiu, tak všetko jedlo, čo do seba dostaneš uloží do tukových buniek ako "zásobu na hrošie časy". darmo, že cvičíš a papáš zdravo. je to automatika, keď sa ti to utály všetko, až potom sa aj toto znormalizuje.

samanta

Natty, skusila som o tom povedat priatelovi,ale moc tomu nerozumie a nechape ze mozem mat problem z jedlom.Na vsetkych totiz posobim ako vecne usmiata a optimisticka.to bude v pohode,len dnes som mala taky zly den a strasne sa sama sebe hnusim....

Arweena

no cesto je uz v trube:)najradsej vylizujem hrnce potom:)miši bud rada ze mas kramy, to je dobre..horsie je keby sme ich nemali:)

natty

mishka ale 5 kil? sice no moze byt... hm vsak nemoze to byt aj tym ze vela cvicim? som niekde citala ze svaly su tazsie ako tuky... ale mne je jedno kolko vazim... len nechcem aby ma to lakalo zvracat zase.. no ale ako ste povedali, treba sa prasit a ist dalej.. tak teda idem... snad uz uspesne...

natty

samanta mas dobrych kamaratov, dobrych rodicov, priatela, tetu, babku... hocikoho v okoli kto ta ma rad a o ktorom vies ze by ti pomohol??? tak mu to povedz... a necakaj kym to bude horsie

natty

zuju ja som si myslela ze ked s tym prestanem nepriberiem... a jem menej, teda jem tak noralne, zdravo, a pribrala som 5 kil.. a to este aj cvicim... viem ze vaha moze klamat... a ty ked cvicis, tak ako cvicis?

samanta

ahojte holky, rozsirujem rady ludi s PPP. u mna to zacalo anorexiou,potom obdobim relativneho zdravia....a teraz uz skoro 3 roky bojujem s dakou odrodou bulimie...rada by som sa o tom s niekym normalne porozpravala,bo v mojom okoli o tom nikto nevie...