Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

zuju, tiež by som s tým cvičením mala začať, chcem schudnúť tie kilá, čo som nabrala..čítala som, čo si tu ráno písala o tom, že nechudneš, hoci si zmenila jedálníček a cvičíš..Chvíľku počkaj, nesmúť, ono sa to spustí..hlavne sa každý deň nemeraj a nevaž, zbytočne Ťa to stresuje..

zuju

ahojte ja idem cvicit, troku ma boli hrdlo, ale ked som sa dala na pravidelnost, je to nutne dodrzat, nedam si tolko steper, inac ako sme sa rano bavili o cviceni s babami, ak ste "lenive" na www.ct1.cz, si natukajte archiv programov, BUD FIT je to maximalne 10 minutove cvicenie, aj posilnovanie aj aerobik, a mozte si to pustat. Cvicenie urcite neuskodi

mis.

Arwi, teším sa:-) To je super, že máš pri sebe tak skvelého chlapa:)..a nie, nekúpila. Kúpila som si ten MEGA pomaranč a jablko...len tu na mňa "čaká" od rána chlieb vo vajíčku a tie zemiaky s mäskom. Ja to ale nebudem, a mamka to nechápe..

mis.

Arwi, ajoj. Práve som prišla domov. Akurát som sa prezliekla a idem papať. Prechádzka bola pekná, len som nejaká unavená..začína mi aj menzes. A tá zvýšená váha je možno aj kvôli nemu..Takže ráno som mala jogurtík, o 13h zelenin. polievočku, teraz si ju znova dám, a potom okolo 19h si dám pomaranč, kúpila som si taký MEGA:) Preháňadlá sa nekonajú:) Ako sa darí Tebe? Na záchod máš doprovod?:)