Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

grétuška

nemáš v škole obednajšiu prestávku? alebo nejakú 20-30 minútovú? ja som si kvôli pravidelnosti začala nosiť do školy ovocie, alebo zeleninku v miske :) no o pol tretej je to trochu neskoro... vieš ako sa vraví, za deň aj 5 chodov ale malých... a večer nepapať-názory sa rozchádzajú, nejesť po 4- po 5- alebo tri hodiny pred spaním... neviem, ja jem aj večer, moja pažravosť ma ovláda, ale nie pred spaním :)

mis.

natty, urob to takto. Keď si budeš plánovať jedálníček, plánuj ho deň vopred. Tak si urči hodiny následujúceho dňa, kedy budeš papať. My sme jedávali v nemocke o 8h, 10, 12, 15, 17, 19:15. Zrychlí sa Ti metabolizmus. Ty si tie časy kľudne posuň, ako Ti to vyhovuje, len nech nie je medzi jedlami dlhá pauza. A na tú druhú večeru si môžeš dať zeleninu, alebo ovocie. Určite nepriberieš, to Ti prísahám!!!

Arweena

no ta unava je nam asi sudena...aj psychicke problemy a tazkosti spôsobuju unavu..čize psychicka pohoda a hned je po unave /to sa lahko vravi/

samanta

Natty, ja uz nezijem s rodicmi,mam len mamu a ta vie ze dako"divne" jedavam...tu anorexiu si so mnou preskakala...nejdem tu uz otravovat,drzim Ti palce...nech sa Ti podari tiez zvitazit nad tymto svinstvom....

natty

gretuska no raz koncim skolu o jednej raz o pol tretej.. nebude vadit, ked budem obedovavat cojaviem o tej pol tretej? nieje to neskoro?

Arweena

začina to tu dobre vyvoniavat:)uz som sa prihlasila na pokeci Miška, tak posli poštu:)
od vazenia si chcem tiez odvyknut..tak raz za tyzden by stačilo...