jasne miši, dojdem na kavičku a dame si aj ten kolačik:)
ja mavam tak 4-5 dni, niekto mava aj dlhsie..
jasne, ze ti dam mailik arweena@azet.sk. Môzeme popisat
máš to teraz v sebe všetko rozhádzané, ale verím, že pomalými krôčkami sa ti podarí vrátiť sa do normálu. ak bude mať PRAVIDELNÝ príjem papania, ktoré mu nebudeš kradnúť, tak sa to ustály, bude vedieť, že už si nemusí robiť toľko veľa zásob. pravidelnosť je dôležitá
mishka my nemame doma vahu.. to som sa vcera u babky len tak postavila... a som bola zhrozena... ja sa necitim pribrato, ale ked som videla to cislo... :/ snad ked sa tam postavim najblizsie o taky mesiac tak to bude lepsie...
gretuska takze ked si telo zvykne na to, ze mu uz nebudem jedlo kradnut a pustat ho dole veckom, tak ho zacne normalne travit? Sice je to logicke... boze... snad na tento moj dnesny prestupok rychlo zabudne a nepojde to odznova...
Natty, ako často sa vážiš? Myslím, že teraz, keď si začala zdravšie papať, nevracať, cvičiť, bolo by lepšie, keby si sa teraz nevážila vôbec. Nechaj telo spamätať sa, zrychlí sa Ti metabolizmus, pôjde to, len buď trpezlivá.
samanta ono vacsinou trpia ppp ludia o ktorych by si to v zivote nepovedala... vysmiati, optimisticki... vzdy dobre naladeni.. ale ked su sami tak bum.. vsetko je naopak sveta... a tvoji rodicia to nevedia? aky mas s nimi vztah?
Arwi, stráááášne sa teším na koláč:) Mňam:)..ja viem, že je dobre, že ich máme, aj keď len raz za čas..Len ma hnevá, že mi trvajú vždy tak 3dni, sú slabé, ale tie bolesti brucha:((..Naši teraz odišli, som sama doma. Neprídeš na kávu?:)