Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

no ja som na proana strankach videla na 99 % podobne čitanie..ale to je jedno. Ked si myslis, ze nam to pomôze, nech sa pači..

nikolka

nechapem preco to chces rusit:(
ja som len chcela pomoct..
ja vas na to preboha nahovarat nechcem, ved alti vie ako to je..

Alternativa

Arwee, mna to polozilo, ale nedala som navrh na zrusenie prispevku. Urobte to Vy, dievcata. Ta smrt na konci je pravdou.

Arweena

alternativa to je sice odstrašujuce čitanie, ale je to zkopirovane z proana stranok..my si to vsetky uvedomujeme a nema vyznam to tu davat..to sem môzme skopirovat cele proana

Alternativa

Chyba zaver "znicene zdravie, znicene vztahy, zniceny zivot, smrt". Aj pre mna tato spoved bola drasticka, hoci o PPP vela a mozno vsetko poznam. Bolo by lepsie, keby si odkryla tu slabu stranku tej bestie. Proti anorexii a bulimii TREBA BOJOVAT a nie ziskavat pocit, ze to vsetko nejako bude, vyzera to jednoducho. Je to ZABIJAK, mozno niekedy pomalsi, inokedy rychly.

niolka

Alti, citaa to moja kamaratka a povedala ze som to uz moc zdramatizvala..chcela som to este prerabat..ale nemohla som, ja viem ze je to este horsie, ale niektori uz teraz tvrdia ze je to poburujuce
ja dufam ze to rozlepi aspon trochu oci tym, ktori tvrdia, ze ludia s touto chorobou maju vymetenu hlavu a terab im len vymenit mozog..napr. moja skvela matka