Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Moja, ja nespím dobre ani po takej prechádzke, ani po športe, musím užívať tbl. na spanie (už skoro 2r). Ale už ju v sebe mám, tak Ťa pôjdem následovať za chvíľu:) Dobrú nocku, pekné sníčky, a schovaj ten koláčik, lebo sa ráno zobudíš a nič tam nebude:)...ja vám to spapám:)

Arweena

dufam ze sa k tomu Miška nevratis, trocha si zasportovat pre zdravie je v pohode ale..všetkeho vela skodi
uaa ako sa mi zíva:)asi pôjdem do postele..Tebe sa bude fajn spat po takej prechadzke

mis.

Arwi, robila som vtedy aj závodne atletiku. Lenže potom sa to zvrtlo..a už to nebolo pre radosť, ale z donútenia:( A preto sa aj bojím o zuju. Ja som tiež začínala postupne, ale zrazu mi to nestačilo. Potrebovala som stále viac a viac makať. A pritom sa aj učiť...spávala som denne 2h.

Arweena

Ty kokso Miška!to si ako mohla vydrzat?ja by som asi skolabovala...uz to viac nerob, ani s pohybom to netreba prehanat. Nepoznas to?športom k trvalej invalidite

mis.

Arwi, ďakujééém....Bože, ten je výborný:) Mňáááám:)....zbožňujem takýto:) Ale radšej ho cez noc schovaj, nikdy nevieš, kedy prídem na návštevu:-)))

mis.

Arwi, mňa to vtedy fakt nenapadlo. Ja som sa proste učila do 02h, potom kolečkové, o 5h som vstávala na prax, potom do školy, zo školy atletika, potom samostatné behanie, učenie, skákanie na švihadle hodinu, učenie...vtedy to bolo strašné..odvtedy som sa začala izolovať od okolia, kamarátov...

Arweena

:)) cez monitor, to ma nenapadlo...tak nech sa pači:)
ty si mala teda odvahu...ale vtedy si asi nerozmyslala, čo by sa mohlo stat