Moja, ja nespím dobre ani po takej prechádzke, ani po športe, musím užívať tbl. na spanie (už skoro 2r). Ale už ju v sebe mám, tak Ťa pôjdem následovať za chvíľu:) Dobrú nocku, pekné sníčky, a schovaj ten koláčik, lebo sa ráno zobudíš a nič tam nebude:)...ja vám to spapám:)
dufam ze sa k tomu Miška nevratis, trocha si zasportovat pre zdravie je v pohode ale..všetkeho vela skodi
uaa ako sa mi zíva:)asi pôjdem do postele..Tebe sa bude fajn spat po takej prechadzke
Arwi, robila som vtedy aj závodne atletiku. Lenže potom sa to zvrtlo..a už to nebolo pre radosť, ale z donútenia:( A preto sa aj bojím o zuju. Ja som tiež začínala postupne, ale zrazu mi to nestačilo. Potrebovala som stále viac a viac makať. A pritom sa aj učiť...spávala som denne 2h.
Ty kokso Miška!to si ako mohla vydrzat?ja by som asi skolabovala...uz to viac nerob, ani s pohybom to netreba prehanat. Nepoznas to?športom k trvalej invalidite
Arwi, mňa to vtedy fakt nenapadlo. Ja som sa proste učila do 02h, potom kolečkové, o 5h som vstávala na prax, potom do školy, zo školy atletika, potom samostatné behanie, učenie, skákanie na švihadle hodinu, učenie...vtedy to bolo strašné..odvtedy som sa začala izolovať od okolia, kamarátov...