Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

tak sladke sničky Miši a zajtra sa tu hadam tiez stretneme:)
a drz sa, ziadne blbe myslienky alebo nebodaj vyčitky...
pa pa

mis.

iriska, napíšem Ti zajtra mailík, mne uť totiž účinkuje tbl. na spanie. Som rada, že si sa ozvala, naozaj som už mala strach!!!:) MOje malé:) A ako pokračujem s nohavicami? Nové som si ešte nekúpila, nebola som si kúpiť tie 36. Bojím sa ísť aj do obchodu:( Lebo mi bude všetko malé. Už mi to nebude tak padať:( A tuším si zvykám už aj na tieto, už mi toľko nevadí, že nepadajú...ach yo:(

iris.

ahoooj arwee :))
ahoj misha.
a zaroven adie, bezim ja spat.nastastie mam problem so zaspatim teraz len zriedkavo. ako dieta to bolo horsie...muky lebo nie a nie spat. lenze to bolo ineho charakteteru, ako miskine.
dobru nocku.

mis.

Arwi, my sme s doktorkou skúšali už všetko možné na spanie, nič nepomáhalo. A ani niektoré tabletky nie. Proste moje telo je unavené, ale hlava stále pracuje..:-( Keď si nedám tbl. týždeň, tak celý týždeň nespím a nie som ani moc unavená.

iris.

ahojte!!
mishi, ahoj. som ziva a zdrava,len dost vytazena,preto ta odmlka. ale ma potesilo,ze sa o mna bojis tak, ako ja o teba, ked sa dlhsie neozves :)))
bola som na maily,ci si mi neodpisala, ked nic,tak som nepisala....tvoj mail by ma urcite motivoval sa ozvat...teda napisat mail.
mrzi ma, fakt nestiham. ale ked budem mat chvilocku,tak sa hned ozvem :))))
papenky a drzkajte sa. miska,ty mi napis,ci udrziavas tu x0 a 36 si kupila alebo ako pokracujes?
:))
pozdravujem vseeeetky babeny.

Arweena

prečo nepinkas dobre?skusala si vysadit tie tabletky?ja si lahnem do postele a do 15 min spim ako mimino:)
kludne môzes kradnut kolačik, dovolim ti