Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

butty nemusia pracovat v rovnakej firme, staci, ked sa stretnu cez obednu prestavku:)) aspon my sme to tak robili..
ale fakt nepracujete v jednej firme?

butty

mna kolegovia stiahli na obed, dala som si teply zeleninovy salat s kuracim maskom a omackou..aspon nemam vycitky a mohla som sa s chutou napapat:))

Arweena

tak ty budes dnes ako dračik minetka:))chrlit ohen:)ja nebudem nič uz jest..som zjedla riaden kus toho kolača..

minetka

Ahoj Arwee :-) Tak môj drahý to má teraz dobre vymyslené, vopred nám objedná dve jedlá,a poto msa ja mám rozohdnúť, čo si dám:-))) A on zje to druhé...chudáčik :-)
Dnes som ale mala ťažký výber, objednal cestoviny s brokolicovosmotanovou omáčkou a balkánsky oheň v zemikaovej placke...a ja som si dala ten oheň:-)) A bolo to super, trošku piikantná omáčka, ale placky boli mňam mňam:-)
čo dobré si mala Ty?

minetka

No, boli sme v tatrách, celý víkend sme prevegetili..písala som trošku nižšie, teraz musím ísť praovať, ptoom napíšem viac..ale bola pohodka :-)

Arweena

uz som spat..musela som si dat z toho kolača:)
bud rada butty ze to mas take pestre a nesedis len v kancliku..ja som bola na školeni iba tak raz za pol roka