Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

minetka, ked si predstavim to mnozstvo jedla a alkoholu co tam bude, tak sa mi toci hlava:) a najhorsie je, ze potom idem rovno domov (k rodicom) na vikend, kde bude zasa plna chladnicka. Ale mas pravdu, musim to vydrzat, nie som ziadna padavka:)) no arwee je tu tak s prestavkami cely den, aspon vcera bola:) a timka neviem, ale chyba mi, lebo ma nema kto sprdnut ze stale ustipkavam maces:D

minetka

Jasné, že vydržíš, Butty, spomenieš si na nás, že my tu také dobroty nemáme,a budeš solidárny s nami, takže si dáš trošku nejakého mäska, prípadne iba zeleninku,v takom normálnom množstve,a vychutnáš si ju,aká je dobrá...a ak sa Ti náhodou nepodarí vyhnúť pultu s koláčmi, dáš si iba jeden,ten najlepšie vyzerajúci,a potom rýchlo preč :-)
Kde je Timka? a Arwee?

butty

mate to fajn, pekne sa o vas staraju vase polovicky:) moja sa o mna starala iba vecer, ale som vdacna aj za to.. tento tyzden bude kriticky, dost sa hrozim...v stredu stvrok idem do prahy na skolenie, v stvrtok piatok mame zasa akciu v Martine (ked si predstavim tie svedske stoly, je mi do placu). Baby, ak sa teraz vydrzim neprezrat, tak potom uz budem vyliecena:)

minetka

Tak to ma teší...ten môj bol taký zlatý :-))) Neboj, tá práca bude fajn:-)
Butty, ja sa tiež niekedy rozplačem iba tak, ale psych. mi povedala,že každý človek musí nejako uvoľňovať napätie, a vraj to pomáha uvoľniť nazbierané emócie...

Arweena

no minet, ja uz neverim ničomu:)nejdem predbiehat udalosti, to sa ukaze samo...
priatel cez vikend celkom posluchal:)

minetka

No, ale musíš veriť, Arwee, že to tentokrát vyjde :-) Ako vzťah s priateľom? Teda, okrem tej kontroly na wc..stihla som prebehnúť pár strán dozadu :-) Na mňa ten môj tiež dáva pozor, ked idem na wc krátko po jedle, hned po mne vykrikuje, že ja budem počuiť všetko,čo tam robíš:_)) a vždy sa pýta, čo robím,prečo som tam tak dlho /hoci som tam iba minútku:-) /..

Arweena

butty moze ti byt jedno, čo si ludia myslia..ja som isla minule v autobuse a tiekli mi slzy:)
kolačik sa vydarili, posielam ti jeden

butty

ale bolo to take trapne, rozplakat sa na komedii. boli sme na dokonalej svatbe ale velmi sa mi to nepacilo, zacali o polhodinu neskor ako mali a potom este dali v 1,5 hodinovom predstaveni pol hodku prestavku tak som si myslela ze vyskocim z koze od nervozity:)) vydaril sa kolacik? ach, dala by som si aj ja nieco sladke, som dnes ako kyselina

Arweena

ahoooj minetka:)
ešte prosim Ta neblahozelaj, ziskat pracu este nie je vyhra, ved to poznas..ja sa bojim:)
super ze si tak fajne papkala

minetka

Ahojte, babenky moje:-) Ozývam sa neskôr, lebo mi nešiel ráno net...ale konečne ide, takže vám hned píšem...aj ked nestíham čítať, čo ste tu písali cez víkend:-(
Ako ste sa mali? Ja super, celý víkend som zvládla, dokonca som aj dobre papala, pod priateľovým dohľadom:-) A neverili by ste-nemala som ani výčitky!!! Včera som síce trošku chaosila, lebo sme boli na návešteve u kamarátky,a tá nám neservírovala kompletný nedeľný obed aj s koláčom:-( Ale zjedla som iba trochu polievky, obrovský kus mäsa so slaninou /neviem,prečo majú ľudia tendenciu vykrmovať ma :-( /,zemiakovú kašu a uhorku...koláč spapal našťastie môj drahý /tušiac istú hrozbu:-) /, a neverili by ste ani tomu- ani potom neprišli výčitky,dokonca som mala pocit, že so msa dobre najedla:-) Jooj,taký krásny víkendík to obl, hlavne, že ma netrápilo jedlo...
Arwee, ešte raz blahoželám k novej práci:-)
Butty, ako sa darí?
a čo vy ostatné? :-)