Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ja sa tiež snažim vyliečiť ale dokazem to až vtedy ked sa naučím žit bez nezdravej stravy, tj. naucim sa jej odolat. Musím sa stravovat otrodoxne zdravo aby som nevracala. Inac si to neviem prestaviť...

lorry0188

ahojte babulky zuju pisala si ze ta trapi tvoja vaha...moja mama prave robila dukatove buchticky a ja som neodolala....som strasna chudera

w

zuju:

nepresviedcaj.. len ta to zbytocne rozrusuje. Nepozeraj stale len vsade dookola. Hlavne sa zameraj na seba, ty vies tu pravdu.. ano, modelky maju niektore aj 40-tku ked su vysoke.. a no a co? Chceme byt modelkami? Ved vies, ze to je o inom.
Ako ti aj vtedy tvoj psycholog povedal, treba sa zacat zaoberat sebou a nestarat sa len o okolie. Nezabudaj sa objimat.. to je zaklad. keby sme uznali tie velkosti, ulavilo by sa ti nejako? Vidis. Nerozrusuj sa vecami, ktore nezmenis.. vtedy clovek citi bezmocnost. Pozor na to! Ty silu a energiu potrebujes sporit pre seba. Tak sup, sup, nieco pekne pre seba urob, hm:)?

w

miska, nechcela si sa zacat liecit? Jedine to ta vykupi. Mozno ked to pises, ulavi sa ti a my ta objimeme, no teba to neuspokoji. Len vyliecenie ti da od tych myslienok pokoj a prestane ta unavovat a nutit k takymto myslienkam..
ale moj nazor poznas..