minetka to je hrozne s nami:)ste mi narobili chutky...
timka aj ja som kedysi bola schopna zlikvidovat tonu jablk..teraz mi uz nechutia, ale zas by som zjedla tonu bananov
a co si mozu mysliet o mne ked im tam nabehnem kazdy vecer pre hlavu kapusty. ze mam doma zajace?
a na jesen na sef kupovat za stajgle jablk z nejakeho dedinskeho druzstva cez znamenho a cudoval sa ze kazdy tyzden som si objednala 15 kg jablk, ze kam to davame. a my sme to s mamou zjedli, nepietkli, nezavarali, proste za tyzden sme to surove zjedli.
Ježíííííííííííššššššš,arwee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!Ja tiež ľúbim ten malý Nugát, je to moja úchylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jéééj, miši, to sme všetky rovanké nugátky?? :-)))))))))))
miška, ja tiež tak chodievam, ale kupujem blbosti niekedy aj za 300sk..a je mi jedno,čo si o mne myslia predavačky, ked chodím tak často a stále kupujem kvantá sladkostí...
misi: keby som na tom bola fakt zle, tak by som na to liecenie isla. ale ja sa neviem prinuti jest pravidelen, ale inak dost vela jem len dietnych veci. ja by som potrebovala byt aspon par dni s babami a vidiet ako jedia ine zeny.
v obchode zvyknem cumet inym do kosika a podla toho odhadnut co sú to za ludia. vela napovie to co nakupujes. fakt ma to bavi.