Spoznat priatela - váznu znamost?

Príspevok v téme: Spoznat priatela - váznu znamost?
angelika1563

Som veriaca a na pokecové znamosti na nete moc neverím, uz som skusala si podat inzeráty aj na iné stránky na nete, snad som vyskusala vsetko z netu, kde sa dá zoznamovat, existuje este nieco kde som nebola? Ako ste vy kde ste spoznali svojho milu, milého, ale nerátam pokec, o také znamosti moc nestojím, síce sa tam daju spoznat aj fajn ludia ale nie vztah pre veriacu zenu. Chodím aj na akcie veriace niekedy, ale tam ma este asi ziadny muz takto neosloviil, a prílezitosti doma nemam. Preto nemate nejaký napad, alebo tu nechodia normálnejsí chalani mam 27 rokov. Dakujem za odpovede.

isabella

idem ja spat, dost, ze sa mi buria tehotenske hormony, tato debata nikam nevedie, drzim palce aby si nasla takeho ako ty, s inym by si si zrejme ani nevychadzala, bo by ste si v mnohom nerozumeli... dobru noc...

AdamKrt

adamKrt Dnes 21:49 alias angelika1563

"ale s teba pravdupovediac necítim dobro..."

- vidis. Cez internet ho citit nemozes. A to som uprimny dobrak, co si vsak obcas nekladie servitku pred usta a hovori veci take, ake su. Tiez z Tvojich reakcii by som mohol povedat, ze nie si dobra a z historickeho hladiska sa dokonca da povedat, ze cirkev je zla.

Ale to by uz bolo viac o faktickej teologickej dispute :)

angelika1563

nie mam pevnú vieru v Jezisa , Jezis bol clovek cistý bez hriechu ja ho vnímam ako dokonalého a moj vzor.

isabella

tak oznacovat neveriacich za neschopnych cistej lasky je trocha silne kafe, alebo ich lasku oznacovat za prilis ludsku, z toho sa rychlo spamataj, bo si narazis cumak...
ja som sexualny vztah nikdy nebrala na lahku vahu a nikdy som do toho nesla s tym, ze to robim len pre zabavu, sice moj snubenec nie je mojim prvym, ale okolnosti zivota sa vedia pomenit, zato by som ale nepovedala, ze nasa laska je v niecom horsia... nemam rada velmi ortodoxne nabozensky zalozenych ludi ked sa idu nadradovat...

AdamKrt

adamKrt Dnes 21:42, alias angelika1563:

nevsimla si si ten smajlik nad tym "chodte a mnozte sa" ? :)

A Ty ako vies, ako to Boh myslel ? Po akej svadbe ? Vtedy ziadna neexistovala. Ziaden obrad, ziaden kostol, ziaden oddavajuci, ziadni svedkovia. Bol iba Adam a Eva z ludskeho pokolenia...

Chces byt cista pre Boha ? A to je ako ? Povedal do Boh, alebo cirkev ? A co to vlastne znamena, uvazovala si o tom ?
Pomysli na to, ze zmyslom vsetkeho zivota je ZIVOT. Nesmrtelnost zivota vdaka schopnosti reprodukcie, jeho pokracovania. Bez toho by nebol nikto. Ani Ty, ani cirkev, ani nasa spolocnost, ba ani pan farar...

Nechces bludit v tmach... Niekto uz zhasol... ;-)

Ano mas ine presvedcenie. Kazdy ma svoje :) Si si vsak ista, ze to presvedcenie je ozaj Tvoje ? A nie skor cirkevne, ked to do Teba od malicka hustili, aby potlacili Tvoj vlastny nazor ? Na to dal Boh cloveku rozum, aby rozmyslal. Keby nechcel, je z neho ovecka... Vlastne z veriacich si cirkev robi ovecky. Ake priznacne... :)