Spoznat priatela - váznu znamost?

Príspevok v téme: Spoznat priatela - váznu znamost?
angelika1563

Som veriaca a na pokecové znamosti na nete moc neverím, uz som skusala si podat inzeráty aj na iné stránky na nete, snad som vyskusala vsetko z netu, kde sa dá zoznamovat, existuje este nieco kde som nebola? Ako ste vy kde ste spoznali svojho milu, milého, ale nerátam pokec, o také znamosti moc nestojím, síce sa tam daju spoznat aj fajn ludia ale nie vztah pre veriacu zenu. Chodím aj na akcie veriace niekedy, ale tam ma este asi ziadny muz takto neosloviil, a prílezitosti doma nemam. Preto nemate nejaký napad, alebo tu nechodia normálnejsí chalani mam 27 rokov. Dakujem za odpovede.

angelika1563

Dakujem Alusinka aj ty mas dobrého chlapca a nie si veriaca alebo si a tebe na tom nezalezí mat tiez veriaceho? Mne na tom zálezí, lebo moje srdce patrí Bohu a viem ze sa o mna stara, potesuje ma, je vzdy so mnou. Mam dobrého neveriaceho kamaráta osobne ho nepoznam len z pokecu, ale potrebujem skor takú spriaznenú dusicku pre vztah..

alusinka

No... mam uz tri roky priatela... kostol videl zvnutra maximalne v TV, slovo "Boh" mu nic nehovori... A napriek tomu ma lubi, nepodvadza ma, a nejde mu len o "to" ... Kebyze mu poviem, ze nechcem sex, tak kludne ani sex mat nemusime... A aj napriek tomu, ze je neveriaci, ma zmysel zivota... Nieje to sice Jezis, ale som to JA...

Ja ti nechcem tvoju vieru vyvracat, ani ta nechcem nijako urazit, ale tak... V takomto pripade sa ani necudujem, ze este nemas chlapa svojich snov... Napriek tomu, ti drzim palce, nech sa ti podari takeho najst ;) A ak to tak chce Boh, tak ti urcite takeho posle do cesty ;)

angelika1563

Este som takého nestretla...mozno za to ze som chodila na pokec...cistá Bozia láska pramení len z prijímania Eucharistie a z cistého zivota, telo je proti Duchu,,nekrestania by si to asi keby sa lubili velmi ludskou láskou nenechávali po svadbe. Poznas takých?..

angelika1563

hladám si na celý zivot nie na 1 rok, takze by mal byt urcite RK...a rozumiet si. S neveriacim, evanjelikom, ci liberálom by som to mala tazké..chcem s niekym zdielat cistú lásku, netuzim po takej láske ako dievcatá sa oddaju chlapcom pre ich sebeckú lásku vyuzijú ju a nechajú tak, zial dnes je to tak, nie vsetci,,ale sexuálna láska je sebecká podla mna. Napr..ak dievca povie ze nechce v partnerskom vztahu sex ten chlap vycúva a preco vycúva, lebo zmysla sebecky, chce ju pre jej telo, nevazi si jej vnútorné krásne hodnoty, keby chcel skutocnú lásku obetoval by sa pre tu dievcinu a prisposobil by sa jej. Toto neveriaci nedokázu, nemajú zmysel zivota, vztah s Jezisom iba s ním dokázu prekonat pokusenia proti cistote, inak su slabí, bez neho nemajú sancu a nepochopia to ze s Bohom sa dá zvítazit.

angelika1563

To sa mýlis adam Krt to nestací ze je rovnakej viery, mnohí krestania mozno chodia do kostola len s povinnosti,,urcite by som necchela nejakého nelaskavého co nezije podla krestanských hodnot..

angelika1563

to je zaujímavé Adha:-D nahody neexistuju Pán ich tak spojil pri takej malickosti,,uz inak dnes niekto reagoval co som mu odpísala na inzerát co som necakala lebo to som mu dávno písala uz asi. Ja verím ze Pán mi posiela aspon vela kamarátov, som vdacná ti Pane za ne..aj za Vase príspevky:-D

AdamKrt

Problemom u velmi ortodoxne veriacich zien je, ze su velmi jednosmerne zamerane. Zmyslanie casto ako v nejakej sekte, kde nepripada do uvahy nikto iny, ako velmi ortodoxne zmyslajuci clovek rovnakej povahy. Keby aj bol grazel nevadi, takymto osobam casto staci, ze ma rovnaku vieru a chodi mozno do rovnakeho kostola :) To je veru tazke niekoho takeho hladat...

isabella

ta prava laska pride necakane...
ja som uz bola ubita zivotom a dost aj muzskym pokolenim, povedala som si, ze na chlapov seriem a ziadneho uz nechcem a podla toho som sa aj spravala a v tom mi skrizil cestu moj uz o dva mesiace manzel...
dokonca som sa ho snazila odohnat, nechcela som nikoho, lebo som uz neverila, ze existuje niekto, kto by si ma naozaj vazil, mal to so mnou na zaciatku tazke, chcela som nie raz z toho vycuvat, ale on to ustal a dnes cakame vytuzene dietatko a pripravujeme svadbu... laska si ta najde, neboj ;-)