Som veriaca a na pokecové znamosti na nete moc neverím, uz som skusala si podat inzeráty aj na iné stránky na nete, snad som vyskusala vsetko z netu, kde sa dá zoznamovat, existuje este nieco kde som nebola? Ako ste vy kde ste spoznali svojho milu, milého, ale nerátam pokec, o také znamosti moc nestojím, síce sa tam daju spoznat aj fajn ludia ale nie vztah pre veriacu zenu. Chodím aj na akcie veriace niekedy, ale tam ma este asi ziadny muz takto neosloviil, a prílezitosti doma nemam. Preto nemate nejaký napad, alebo tu nechodia normálnejsí chalani mam 27 rokov. Dakujem za odpovede.
Spoznat priatela - váznu znamost?
to nikdy nevies co zivot prinesie, ale niektore pribehy ako sa ludia spoznali, az mi sanka pada, take nezvycajne a pritom casto tak obycajne, napr. v obchodaku sa naraz naciahli za jednym jogurtom a zostali spolu po cely zivot...
joooj tak to si ma adha sklamal:-D ja som hladala princa na bielom koni:-D tak ty uz mas svoju princeznicku:-D tak sa jej drz a ju neopust:-D mozno pravá láska je ta necakana...
a suhlasim s tym, aj ked je to velmi zvlastne, ze laska pride ked to fakt najmenej cakas, teda aspon moja osobna skusenost je taka :)
jasnacka ze by som bol podla tvojich predstav :) o tom niet pochyb, dokonalejsieho jedinca na tomto sirom svete nenajdes .-), ale som o hooodne mladsi a ta najpodstatnejsia vec, mam tu najlepsiu priatelku na svete a za nic ju nevymenim.
ide leto,aj ked to teraz tak vobec nevyzera:-)))).laska pride sama od seba,hlavne ked to necakas.vybehni niekam von,nesed doma a ona si ta najde sama
Najskor sa nauc ZIT NAPLNO.... bav sa, sportuj, kup si psika, chod nakupovat, chod na prechadzku, do baru na kavicku, staraj sa o seba... Hlavne sa vela usmievaj a uvidis, ten pravy sa coskoro objavi aj bez toho, aby si ho musela vyhladavat... vidim, ze mas aj zmysel pre humor, tak to vyuzi ;) chlapi maju radi vesele zeny...
Ked ti nejaky padne do oka, kludne ho oslov, pozvi ho na nieco, vypytaj si od neho cislo... ale hlavne pomalicky... Chlapi zvyknu zutekat ked s nimi hned zacnes riesit vztah... Ono to pride same ;))
no Alusinka zasa mi to jedno nie je, zas hocijakého nechcem, ale to silou mocou som sa mozno do toho pustala a preto vznikli z toho viac sklamaní lebo nikto nebol taký akého by som chcela, alebo zas opacne pre neho som nebola ta s ktorou by si rozumel..
Dakujem za radu Adha takze si chalan, a takze mam i teba oslovit?:-D odkial si chlapec a kolko mas rokov a mas priatelku a si veriaci hihi:-D ale to nemas odvahu asi v skutocnom zivote,,,mozes co som tu napísala zobrat s humorom, a keby si bol podla mojich predstáv,,ale to uz neverím, fakt ci pre mna Boh nestvoril dusu toho starsieho muza je ku mne celkom láskavý hm..
Toho "praveho" netreba hladat... ten pride sam... Mne to pride tak, akoby si silou mocou chcela mat chlapa, a je ti v podstate jedno, kto to bude, hlavne je, ze nejakeho budes mat... Mozno to tak nie je, ale podla toho ako tu pises, to tak vypada... Nic v zlom...
a 27 rokov nie je zas tak vela... Uzivaj si zivot, kym si slobodna, a ten "pravy" ti raz urcite vbehne do cesty .)
a este moja rada :), ak ti padne niekto do oko, zda sa ti zaujimavy, tak ho v pohode oslov ty, necakaj ze to spravy on, mozno by aj chcel, lenze niektory chalani su taki trckovia :), poznam to, patrim k nim :)