Muži prosím o názor, ženy tiež vítané...

nora

boze baby a chlapi,vy ste asi nepochopili ze nemat celulu znamena budPRISNA SEBAKONTROLA,lebo take reci ze co trba robit trochu tu NIE SU NA MIESTE... vsetky zeny maju celulu v akejkolvek forme...

trnka

gomez, cvicim tri krat do tyzdna, co pri mojom pracovnom vytazeni je maximum, ktore zvladam....a vysledok sa dostavil, vidiet ju, len ked poriadne stiahnem zadok...takze staci aj trosku :)

čiči

No ale ste sa pekne rozpísali :)) Ja ju mám už od strednej školy, ale je fakt že odkedy chodím do práce kde celé doobedie nepresedím ale vkuse sa hýbem tak je to lepšie...Fakt to máme asi "v tele" dámy:)) Ale teší ma, že to chlapi až tak neriešia....To mám hneď lepšiu náladu. Inak ten spomínaný pu-erh čaj pijem už dlho ale mám pocit že účinok sa dostaví ako pri všetkom ostatnom - jedine v kombinácii s cvičením a vhodnou stravou....sám zázrak neurobí..bohužial :))

dodo

Myslím, že celulitída nie je nič neobvykle strašné a ako chlap si myslím, že ju ženy preceňujú, na druhej strane, ak to prekáža vnútornej pohode, treba sa pokúsiť niečo s tým urobiť. Ak je výsledkom genetického predpokladu, ťažko s ňou niečo urobiš, inak stačí zmeniť životný štýl a ako bolo povedané, viac sa hýbať.. :)

trnka

Aj ja ju mam, aj ked slabu. A to mam 57 kg a 175 cm. Ale odkedy si davam pozor a dodrzujem pitny rezim a aj trochu cvicim, je to o dost lepsie.

nora

mam teraz postavu aj do kratasov,a moj manzel je len rad.ale mala som pocit aj pri tej obezite,89kg,ze ma ma rad.jednoducho som ho zobrala k porodu a hned sa mu celula zdala ako ta najvacsia banalita..ale hovorim o normalnom stave,hadam nebudeme riesit obezitu.a kto je stihli a ma ju nech viac masiruje tie partie,napr.uterak po kupeli a dobra amsaz pred milovanim..

majka369514

mnoo ja wam powiem ze jednym z hlavnych fsktorov jej vzniku je to zesa baby nedostatocne obliekaju a organizmus sa tou celulitidov len chrani....taq skuste teplejsie oblecenie v zime a pribudat nebude...a komplex si z toho nerobte..cvicit a dbat o zdravie a bude to ok"DD