prosím, aká by mala byt optimálna váha u 10 ročného dievčaťa, ktoré má výšku 156 cm? Moja dcéra má 56 kg, a zdá sa mi tlstá OH 83 cm, OP 77 cm a zadok má 88 cm, podla mna je to veĹa. Ako by sme mali začat "chudnúť". Je velmi lenivá, verím tomu, že športovat nebude, jedine bicykel a raz za týžden by som ju donútila na kolieskové korčule... Chcem jej pomůcst, aj ked sa stále hnevá, ked nadhodím tému "chudnutie". DAKUJEM za všetky rady...
10 ročné dievča
100 kg ale peria
Ahoj ja mám 10 meriam 150 cm a vážim 39 kg ja som bola tiež dosť tlstá ale nejedla som toho veľa a popritom som rástla tak som schudla o dosť.
J mám 12 rokov .... 170cm ... a 52 kg... myslíte že je to veľa ???
jednoznačne súhlasím s agnes.
Rodičia su zodpovední za to čo dieťa konzumuje, a nie dieťa!Ak sa nemá k športu vôbec nemusí športovať je to idividualne, ale to neznamená, že sa nemá pohybovať a celý den presedieť pri telke či počitači!Pomhať pri prácach doma mame to sa je vždy zíde napr.
Hlavnou príčinou priberanai je rafinovaný cukor, -ten treba vylučiť celkom, ked dieťa priberá.AK sa po takej "diete cíti dieta slabé tak sa treba jednoducho hýbať, a včas ísť spať. a včas stávať. Neprehodiť -nezameniť deň s nocou.Vnoci ponocovať, a cez den vyspávať! To robí dnešná mládež najčastejšie.Samozejme potom má aj tak upravený príjem stravy, a to je zlé.
Shokata, teraz sa chváliš, sťažuješ alebo nám to iba oznamuješ?
Ahojte, mam 11 rokov 151cm 41kg. vahu ma ok ale co ma trapi je moje brucho. vobec ho nemam ploche ako ostatne baby v mojom veku. obvod pasa mam 68cm a pdla bmi by som mala mat okolo 58cm. co mam robit ? berte prosim ohlad na to ze som dieta.
Dobrý deň,volám sa Andrea a rada by som vám poradila takto:Vaša dcéra (neviem meno) by mala jesť max. tri až 4-krát denne a venovať sa nejakému športu najmenej dva-krát za týždeň.Ak by nechcela, mala by cvičiť tzv. detské cviky ktoré máte na detske-cviky-proti-obezite.webnode.sk
Nech sa darí