10 ročné dievča

Príspevok v téme: 10 ročné dievča
cimi

prosím, aká by mala byt optimálna váha u 10 ročného dievčaťa, ktoré má výšku 156 cm? Moja dcéra má 56 kg, a zdá sa mi tlstá OH 83 cm, OP 77 cm a zadok má 88 cm, podla mna je to veĹa. Ako by sme mali začat "chudnúť". Je velmi lenivá, verím tomu, že športovat nebude, jedine bicykel a raz za týžden by som ju donútila na kolieskové korčule... Chcem jej pomůcst, aj ked sa stále hnevá, ked nadhodím tému "chudnutie". DAKUJEM za všetky rady...

veva321

Ahojte,viem ze to nie je k teme,ale vsimla som si,ze sa do tejto temy zapojilo viac ludi.A tak by som vas rada poprosila(len tych ochotnych:D) ci by ste mi prosim nevyplnili dotaznik . Nezaberie vam to ani 2 minuty,ale mne to pomoze velmi. Dakujem uz vopred!
Tu je link: docs.google.com

yyxx

--- k teme ---

ked si to tak zoberies, 56 kilov vazia dospele dievcata a zeny, stihlej az normalnej postavy pri vyske 168 -174cm

takze ano, je tlsta na svoju vysku a vek

nahnevana

cimi:

DAvaj pozor na tuto haklivu temu chudnutia, aks a to nepaci tvojej dcerke. MOze mat neskor problemy, ktore vyustia doa norexie ci bulimie.

Skus jej prestat kupovat sladkosti, chodte spolocne sportovat, ak nechce, tak len prechadzky. MA nejake problemy? Cvici na telesnej? Opytaj sa ucitelky.

Uvidis o dva roky bude v puberte, pride menzes, vyrastie a schudne. Nemaj obavy, len nech nejedava sladkosti a slane dobroty, ak uz odmieta cvicit.

livka12

Ahoj mám 12 rokov meriam 158 a vážim 57 veľa korculujem , chodím na tanečnú a doma dosť cvičím ale nevidim na sebe ziadnu zmenu prosím poraďte mi ako schudnut. Prosím berte ohľad na to Že som dieťa. Dakujem