Dovolenka Chorvátsko

Aduliena

Aj my ideme prvýkrát k moru a práve do Chorvátska, som prekvapená, to ozaj tam radšej nepiť ich vodu, ale ju kupovať? A nie je tam problém ju kúpiť? My ideme konkrétne do Baška Voda, časť Baško Polje. A ešte jedna otázka: Koľko by sme si mali brať vreckové na osobu? Pýtala som sa viacerých, každý hovorí inak. Máme polpenziu. Nechceme tam zbytočne míňať nič extra, len nejaké suveníry, darčeky a zaplatiť si výlet....Dík za rady...

prezývka :)

ja osobne CROCS neodporucam... vo vode sa vyzuvaju a odplavaju :)
v chorvatsku na kazdom kroku - teda aspon v OMISi to tak bolo - predavali obuv do vody, taku kotnikovu, platenu spodok silikonovy a roznofarebne... a super sa v tom plava... je to na gumicku stahovaciu... a stoji to... no tak okolo 5€..

mary-anne

jedna známa ma na to tiež už upozorňovala, ona mala hneď prvý deň hnačku,ale mala tie tbl endie (?), tak jej to aj prešlo.. ale na čo riskovať. a ja vypijem veľmi veľa pitnej vody. aspoň na cestu si vezmem fľašu a tam si kúpim.. ďakujem krásne za rady :)) a čo sa týka obuvi do vody, stačia aj tie klasické "crocs"? :)

katka...

Soffa, to nosis vodu na pitie z domu na cely pobyt? To kolko flias? Vodu z vodovodu ja v Chorvatsku nepijem, aj ked je pitna. Radsej kupujem v obchode, je lacna, maju aj take 5 litrove balenia. Jana, Jamnica, nejak tak sa volaju.

soffa

ja ti este poradim zobrat vodu na pitie,nejake mineralky,mi chodime aj busom a nie je ziadny problem.hovori sa ze je tam pitna voda,ale nikdy nevies,nechces predsa stravit prvu dovolenku niekde s ....na zachode.a zober si aj tabletky proti hnackam,a na zaludok.....a niejake hrube ponozky a sveter,hlavne do klimatizovaneho autobusu,bude zima ver mi.nam raz nechcel ani zatopit,kvoli tomu ze ho z toho taha na spanie.

mary-anne

vy si tiež každý berávate slnečník, pravidelne?
matamata- idem do Vodic, tak sa teším :)) že je tam krásne, počula som samé dobré ohlasy :)

katka...

Ale ved slnecnik nie je velka batozina. Ako vacsi dazdnik. Hodis to do batozinoveho priestoru v buse. Na nejaky borovicovy tien na plazi by som sa nespoliehala.

mary-anne

ja lehátko nepotrebujem :)) no a ako som povedala, slnečník asi trepať nebudem v buse :))
no hej, sú lacné, len kde ich hľadať?!

mate59

tá obuv nie je drahá,okolo 5 eur,do vody je to super,a nejaký tieň si tam zober,lebo sa platí asi 1 euro za slnečník a 1 za lehátko na deň.