prosím vás, kedy je najlepšie ísť tam na dovolenku? v kt.mesiacoch? chceli by sme ísť busom, asi nejaký zájazd cez inviu. sama neviem.ešte som nebola nikde :) ďakujem
Dovolenka Chorvátsko
Mary-anne. Dohovoris sa tam slovencinou. Oni rozumeju a aj ty budes rozumiet po chorvatsky, neboj.
no ubytko máme v apartmanovom dome , takže tam asi zmenáreň nebude. len v meste niekde..
a ešte otázka, akou rečou sa tam môže človek dohovoriť?
Na každom hoteli je zmenáreň a je tam dosť zmenární v každom meste.
tam sú miesta, kde sa dá bez problémov zameniť, že?
môžeš platiť skoro všade eurami,vezmi si desiny a dvacky,radšej menšie bankovky a kde sa nedá platiť eurom, tak si tam vždy vymeň len trocha peňazí aj na viackrát,aby ti nezostala ich mena a zbytočne aby si ju nemusela míňať alebo meniť na eurá.
a nemusím si na sk zameniť na kuny?? môžem tam platiť aj eurami ? (Vodice) ..
Aj mne v CK povedali, že si mám vziať tak 200 eur na osobu....tak radšej beriem, veĎ nemusím všetko minúť....
ved hej to je kazdeho osobna vec kolko :-))))).tak ti prajem prijemnu dovolenku.
toto,čo mám ja, sa nespoplatnuje.. ale ved to je jedno,nehodlám tam mínať a ak budú minať ostatní, je to ich vec, nevsímam si..
kreditku použi len v krajnom prípade,výber hotovosti z bankomatu v zahraničí môže byť vysoko spoplatnený.