prosím vás, kedy je najlepšie ísť tam na dovolenku? v kt.mesiacoch? chceli by sme ísť busom, asi nejaký zájazd cez inviu. sama neviem.ešte som nebola nikde :) ďakujem
Dovolenka Chorvátsko
no neviem, veď slnečník je veľký, ako to budem trepať v buse? :)) budem sa spoliehať na borovicový tieň, keď bude najhoršie. :)
noo a tam to nemajú len občas, tie topánky, teda, keď majú nejakú akciu..to asi treba vyhliadnuť.. lebo u nás v lidli nič nemajú také..
tie kúpiš v Tesku, Kauflande,Lidl,alebo v športovom obchode.Je tam veľa ježkov.
A slnečník radšej kúp,za požičanie tam je to za 1 euro denne.
a kde sa dajú kúpiť topánky do vody??
slnečník nemáme :D však by sa mi ani nezmestil do batožiny :DD
slnečník,osušku,obuv do vody,opaloací krém,plavky,okuliare....
´dakujem ti kráásne za radu :) si ma potešila. no uvidíme, aké budeme mať počasie. to je totiž stále nevyspitateľné :)
ešte by som sa inak rada spýtala, čo všetko si tam vlastne musím zobrať? možno banálna otázka, ale keď idem prvý krát k moru..... ďakujem
ahoj,ja som bola posledne 3 roky v Chorvatsku po sebe,bola som aj v juni,v juli aj v auguste.niekto mi povedal ze v auguste uz bude spinavsie more,lebo je koniec sezonny,ale to vobec nie je pravda.ked sme sli prvy krat toho 20.6 tak tam boli 38 stupnove horucavy cely tyzden.musim poklopat ze ani raz nam neprsalo.Chorvatsko-zvlast makarska riviera je znama tym ze je tam az 300slnecnych dni v roku.urcite nebudes lutovat.Chorvatsko je suuuuuper:-)))))
tak, rozhodla som sa pre Chorvátsko-Vodice :) od 25jún-4júl. bude to moja prvá dovolenka, tak som zvedavá :)
a objednávam to cez net:)
chod niekam inam, tak ptoom radsej chod na domasu, siravu, alebo na liptovsku maru.
Bulharsko si neviem vynachvalit, ja som bola spokojna. V auguste, a v Chorvatsku tiez v auguste. Myslim, ze tam byva teplo v tychto mesiacoch. Dnes je uz nevyspytatelne pocasie, takze je jedno, kde si a kedy si.