prosím vás, kedy je najlepšie ísť tam na dovolenku? v kt.mesiacoch? chceli by sme ísť busom, asi nejaký zájazd cez inviu. sama neviem.ešte som nebola nikde :) ďakujem
Dovolenka Chorvátsko
keby niečo, beriem si kreditku.. ale isto nemienim minúť 200stovky :D a idem prvý krát na dovolenku.. nechodím každý rok..
a suveníry predsa nebudem kupovať celej rodine
soffa - správne,treba si užiť,dovolenka je na to.Ja si beriem tiež viac peňazí,ale nikde nie je napísané, že ich tam musím všetky minúť.
mne sa to zda akurat.vies jak je to tam vsetko drahe.obycajna buchta z listovoho cesta ti stoji akolo 8 kun,co je v prepocte 40sk.dovolenska je o tom aby si clovek uzil,ak ides 1 krat rocne tak sa to da.nebudem sediet niekde cele dni na plazi a pozerat ako si iny uzivaju niekde na vylete lodou .ja si vzdycky hovorim ze mozno sa tam uz nevratim.vies,aj taka voda mala 250ml cola stoji akolo 20 kun,kava late okolo 25 kun.clovek si chce ten tyzden uzit,ani nevies ako sa ti tie peniaze rozkottulaju,hlavne ked kupujes blizkym niejake suveniry.
čože? 200e na osobu?? to nie je najeko veľa? no my si berieme 100vku na osobu.myslím si, že to bohate stačí, keď máme o všetko ostatné postarané a nejdem tam na nákupy :D
co sa tyka tej vody.hej nosim.ved to nalozim do kufra auta.tak jedno balenie na osobu.{6flias}.aj ked sme isli prvy krat busom tak nebol problem.pred hotelom ti zastavi autobus,alebo auto a mas to.neriskujem po tom co tam bratranko chytil hnacky.oni ti povedia ze je pitna nezavadna,ale ludia hovoria a chlieb sa je. my sme boli v baske vode pred dvoma rokmi.ponukaju tam vylety lodou na ostrovy Hvar a Brac,stalo to vtedy 600 korun slovenskych.mali sme tam obhliadku 2 ostrovov,jedlo,pitie vsetko v cene.zo vsetkeho najviac odporucam centrum Makarskej rivieri.ta je prekrasna.je tam aj vylet na pohorie Biokovo.co sa tyka penazi.berieme 200eur na osobu.na 7 dni.
no to viem, že cestovky a ich fotky a info dosť zavádzajú...
Ano s delegatom mozes ist na vylet lodou, na vylet do Sibenika atd.,ale nie do mesta Vodice.
Mozno budete nadseni z Vodic, ale keby mne mal kto povedat pravdu predtym ako sme tam isli, tak by som mu bola vdacna.Fotky hotelov, plaze v cestovkach dost klamu.
pozri: tour-net.eu
veď v tvojej téme ti dosť poradili...
NEVIETE PRESNEJšIE DAť LINK KTORE SA OPLATI PODLA VAS? CENOVO. JA SA V TOM MOžNO NEVYZNAM .CHCEL BY SOM ISť DO CHORVATSKA