prosím vás, kedy je najlepšie ísť tam na dovolenku? v kt.mesiacoch? chceli by sme ísť busom, asi nejaký zájazd cez inviu. sama neviem.ešte som nebola nikde :) ďakujem
Dovolenka Chorvátsko
Mary-Anne
ešte by ma zaujímalo, akú hodnotu majú kuny?? teda čo tam koľko približne stojí, aby som si to vedela nejako predstaviť a tu aj zameniť na začiatok..
čo ideme my, tak na osobu , polpenzia, pekné ubytko, klim.bus, 290e. ale dá sa aj lacnejšie, hlavne pár dní pred odchodom ..
vieš, ceny sú rôzne, len treba pokukať..
chcem isť na dovolenku>. kolko je to cenovo na last minute do chorvatska...len cca potrebujem vedieť...si spraviť obraz že za kolko sa už da vyraziť...aspon polpenzia nech tam je d
ja chodím tak, že na Invii si nájdem ultra last minut nejaký zájazd, pozriem, ktorá cestovka to robí,a do mojej známej cest. agentúry si to zájdem objednať za tú samu cenu, je to super lacné.
no nakoniec som to neobjednávala cez inviu, ale cez eurocartour. cez tú chodia aj moji známi už niekoľko rokov a sú vždy spokojní.. min.rok som mala ísť cez inviu, ale nepodarilo sa..
no ja sa nebojím, nemám čoho.. a zmluvy sa posielajú cez poštu..
mary-anne, ty si si objednavala cez inviu? ja som nad tym premyslala tiez, ale je to doveryhodne takto cez net?? ako sa podpise zmluva a vsetko ked to nieje osobne:)) vies ja len ci to vsetko prebehlo bez problemov.
zmen si radsej tu,na Slovensku.je to tak lepsie tam platit ich menou, kunami,,lebo to ich prepocitavanie na euro,ani nevies ako a nechtiac ta mozu oblbnut.aj tebe sa to bude lepsie prepocitavat.a radsej tie mensie bankovky.
neviem, asi nespomínali.. aspoň neviem .. no viem, že na hnačku, potom tie, čo užívam a na bolesť rôzne..
ak chceš môžeš si zameniť malú časť peňazí aj tu v banke,aby si mala niečo na cestu,alebo keby ste hneď niečo potrebovali.A nezabudni si vziat nejaké lieky,neviem,či sme to na začiatku spomínali.