prosím vás, kedy je najlepšie ísť tam na dovolenku? v kt.mesiacoch? chceli by sme ísť busom, asi nejaký zájazd cez inviu. sama neviem.ešte som nebola nikde :) ďakujem
Dovolenka Chorvátsko
my sme tak boli, no nevzali sme si nič, lebo sme nemali kuchynku na izbe ale chladnička tam bola, no nám úplne stačili raňajky a večere, ale stalo sa že sme mali hlad, tak sme skočili do potravín a kúpili ten ich "super" chlieb :D a nejakú zeleninku len
chcem sa ešte spýtať, tí, ktorí ste boli v chorv. na polpenziu, čo ste si so sebou ešte vzali, jedlo??
Ľudia a máte skúsenosti aj s dovolenkou v chorvátsku aj v rámci nejakého skupinového zájazdu? (nejaká malá cestovka, vybaví autobus,ľudia ktorí sa poznajú napr. z dediny idú spolu na jedno miesto a potom tým istým autobusom nazad). Dík
dakujem za podporu :)) zíde sa :))
a je tam vlastne potrebný pas?? :DD
ja som bola minuly rok v chorvatsku v OMISi, 26.06. sa zacinala dovolenka a bolo asi iba 2 dni, ze slnecno, aj poprsalo, bolo staaaale staaaale pod mrakom ale bolo teplucko, prijemne, aj sme sa pekne opalili takze nemusi to byt az take hrozne… a to sme mali teploty cca 24-27stupnov najviac….
Neboj, bude dobre :)
budúci piatok :(
a kedy idete?
no neviem, pozerala som predpovede na nete ... som skeptická ..
musela by si mať poistenie storna zájazdu.
Ale neboj, bude pekne,tam je teplejšie ako tu.