Uz neverim ze niekedy schudnem!

Príspevok v téme: Uz neverim ze niekedy schudnem!
zufalkaaaaaa

Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....

sashley

presne.. vmestím sa skoro do vsetkého ale moje pekné kryvky sú pod tukom.. :S
chcem spat moje pekné ja.
inak uz od 1. mája seriózne drzim diétu, zatial mi to ako tak ide bola som 7x behat odvtedy.. tak nech mi to vydrzi..

zufalkaaaaa

presne s tym sebavedomim to poznam .. zrazu sa uz vo veciach necitim tak pekne , ale tucno , napr rifle a tak .. uz to nie je ono .. ani z daleka :( a bojim sa ze to budee len a len horsie !

sashley

no lenze ja nemám ani 160 cm...
vysoká skola robi svoje.. nestiham sportovat,nestiham sa stravovat.. :S strácam sebavedomie

zuzic

ono to zalezi strasne aj od psychiky. som to tiez na sebe pozorovala ked som bola nanic z toho ze nechudnem nic som neschudla aj napriek snahe a ked som to uz nechala plavat a nezaoberala sa tym az tak schudla som. skus sa na to menej zameriavat

sashley

aj ja mám 19.
..aj ja vela behám inak,ale ked je skuskove tak ani sa mi nechce ani nestíham (nemám priam najlahšiu školu..).. proste hrozné. Ked kukám fotky z min.roka tak sa idem zbláznit,lebo som bola o 6 kíl lahšia.. :(

zufalkaaaaa

mam 19 . ja viem ale ked ja ... neviem tomu sladkemu odolat . je to ako moja droga priam :/ a ta hm sa nebezpecne zvysuje....

mate59

píšeš, veľa beháš.Ale keď porušuješ stravovanie a naváľaš sa,sladkosti a tak, potom neschudneš nikdy.Výdaj energie musí byť vyšší ako príjem,vtedy schudneš.Tak behaj a maj disciplínu v jedle a pôjde to.