Uz neverim ze niekedy schudnem!

Príspevok v téme: Uz neverim ze niekedy schudnem!
zufalkaaaaaa

Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....

paja13

no ot je fakt...:) mas pravdu...a som clekom rada,lebo zo zaciatku som to nenavidela a teraz sa na ten beh normalne tesim :)

paja13

ja som tiez z BA! som v prvom rocniku na VS STU.:) ja by som strasne chcela nejaku partacku na beh...mam jednu,ale ta je obcas dost leniva :D tak chodim sama...:)

sashley

momentálne zijem v Bratislave,kedze chodim na vysku :D
no nie kazdy den,ale snazim sa kazdy druhy aspon.. uz som dala dole kilo a pol,tak snad to pojde este dalej :)
a ty,odkial si?

paja13

ahojte,ja mam tiez 19. Vazila som 63kg...teraz mam 60...niekedy aj 59,5...strasne by som chcela schudnut este aspon 6kg.chodim behavat,to mi velmi pomaha a lepsie sa stravujem...trva to uz asi 4tyzdne...mozno prehanam a len 3,neviem uz presne...ale za tie 3kg to stalo...hladam si ale taku poriadnu partacku,co by chcela seriozne uz chudnut...aj preto nieco robit,...ak mate niektora zaujem,tak mi piste ;) papa

slow

bucallka@gmail.com
jasne, kludne mi napis, pokecame :-) ale dufam, ze nebudeme spolocne depkovat, skor sa mozme motivovat navzajom :-)