Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....
Uz neverim ze niekedy schudnem!
nadváha je nočná mora mnohých. mnoho rád dobrých, ale bez toho základného a pritom úplne jednoduchého to jednoducho nejde. viete bez čoho? bez čistej pramenistej vody. žiadna dieta bez pitného režimu predsa nemôže fungovať. komerčne všetci vymýšľajú všetko možné, ale pri všetkých možných bleskových dietach sa v tele vytvára len poriadny zmätok v látkovej výmene a tukových buniek sa vaša snaha ani nedotkne. Spolu so stresom vytvára nedostatok vody veľmi vysoký energetický pokles v bunke a jej neschpnosť správne pracovať. Energia vody, svetla a energetické vyžarovanie zeme a vesmíru musia byť v rovnováhe aby vaše bunky netvorili zásoby. je to o správnej životospráve z trošku iného phľadu na aký sme všetci zvyknutý, ale nie je to žiadny mýtus, je to vlastne cesta k zdravie a spokojnosti
Ahoj, keď chceš schudnúť, tak prestať jesť potraviny, ktoré obsahujú bielu múku(nahradiť môžeš špaldovou). Normálny cukor vymeň za fruktózový(ovocný). Ako zakázať niečo niekomu čo má rád nevydrží dlho, viď jojo efekt / človek sa vráti do starých kolají stravovania a znova priberie/preto žiadna diéta nie je dlhodobo úspešná. Ale neboj :). Dá sa schudnúť aj tak že budeš jesť všetko čo doposial. Ide o čas, v ktorú hodinu môžeš jesť určité potraviny. Sladké veci, a jedlá z bielej múky môžeš jesť len do 12:00 hodiny do obeda a polovičné množstvá. Len toto pravidlo, mi pomohlo schudnúť za mesiac a pol 10 kg. ak budeš chcieť viac info čo a kedy jesť tak mi napíš na môj mail adebnarzavinacmarketbloom.net
ahoj zuzanka, prosim ta nerob si z toho taku velku hlavu. Chudnutie je individualne a nesmies takto rozmyslat. Mne to ide tiez strasne pomaly ale zas nemam daku drasticku dietu, ja jem skoro normalne len vecer sa snazim uz jest pomenej. Treba trosku pohybu a bude to dobre.
no tak ja uz naozaj neviem, co na mna zaberie.. ci myslim na to, ze chcem schudnut alebo nie je to na jedno.. nechudnem.. mala som dokonca takmer 2tyzdne take ze som malo jedlo..lebo som mala zaludocne problemy a nejako mi ani nechutilo a dala som dole len jedno ubohe kilo, ktore urcite ked zjem normalny obed budem mat spat.. :(( ja uz fakt neviem.. to kazdy moze schudnut len ja NIE??:(.. ved niekto len troska vyluci zo svojej stravy a zacne cvicit a hned vysledky az prekvapujuco velke! a ja sa tu trapim a vobec nic..co mam robit?
Pardon...omylom som klikla dva krát.:-)
A jeden príklad: Celebritka síce ale nech...Iveta Bartošová ako vyzerala? Tlstá ako prasa a škaredá na prepitej a opuchnutej tvári...ale dnes?
Opäť štíhla ako prútik a nohy má vychudnuté ale pekné,no a jej tvár je znovu pekná a foremná...iste vieš že tá musela zhodiť minimálne 20kg a má 41 rokov keď sa to podarilo jej,ty predsa musíš vedieť zhodiť pár kíl navyše. Áno na niekom vidno aj tých 5-6 kg a na niekom nie.Tancuj,to Ti urobí radosť aj po psychickej stránke a vtedy sa to ,,naštaruje,, ver mi...
A jeden príklad: Celebritka síce ale nech...Iveta Bartošová ako vyzerala? Tlstá ako prasa a škaredá na prepitej a opuchnutej tvári...ale dnes?
Opäť štíhla ako prútik a nohy má vychudnuté ale pekné,no a jej tvár je znovu pekná a foremná...iste vieš že tá musela zhodiť minimálne 20kg a má 41 rokov keď sa to podarilo jej,ty predsa musíš vedieť zhodiť pár kíl navyše. Áno na niekom vidno aj tých 5-6 kg a na niekom nie.Tancuj,to Ti urobí radosť aj po psychickej stránke a vtedy sa to ,,naštaruje,, ver mi...
zufalkaaaa....čert by bol v tom aby si nedokázala zhodiť 5-6 kilečiek! Ale moja zlatá vieš čo je problém?
Práve to že si v napätí a strese...to si vtedy aj to telo samo vytvára tie zásoby tuku a by sa tie ťažko skúšané nervičky obalili a to asi nemáme radi však? Radím Ti najskôr sa upokojiť a dať si psychiku do poriadku a potom treba pravidelne jesť ale v menších dávkach a sladké len málo a predovšetkým nie slaninku a podobné veci. Behanie na toto nie každému zaberá ja by som radila tanec...ten má lepší účinok a nie je to otrava ako pri cvičení. :-)
a hlavne seci chceme len furt nieco skusat. to je jak sex, ale z reci este nikto neotehotnel :D
ludia uz prosim vas netraposte furt s nejakym zoznamom veci. sak uz sme aj tu na slovensku ostali seci dementny? aky zoznam. ved ide o to aby si nezozrala slaninu ked slaninu na sebe nechces a nezer sladke ked predsa vies ze s toho tiez vyzeras jak prasiatko.
to sme sa ale dopracovali do p..e