Uz neverim ze niekedy schudnem!

Príspevok v téme: Uz neverim ze niekedy schudnem!
zufalkaaaaaa

Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....

paja13

sashley: neboj sa,to urcite zvladnes.:) ani nevies ako ab udes to mat za sebou.:) a potom domaca pohoda :P

B. no ja sa hybem,aj chodim behavat,porcie mensie uz ani nemozem mat a po 6 (niekedy po 7) uz nejedavam...:/ nehovorim,zew som neschudla,ale ide to velmi pomaly :/

sweet_lolitta

Ahoj, ja som nepotrebovala schudnut (mala som 55 kil na 169 cm, stihla postava), ale odkedy som zacala praktizovat makrobiotiku (pozvolne, vela vlakniny, zeleniny, strukovin a obilnin, malo masa, ziadne vajcia a zivocisne produkty), schudla som 3 kila a to som ani nechcela.. Ale zas citim sa lespie. Mam viac energie a bavi ma varit kazdy den nieco nove :) odporucam

B.

Mne poradil lekar aby som robil airobne aktivity - bicyklovanie k veceru a aby som menej jedol, po siestej vobec. Posluchol som a uz som zhodil sedem kilo za jeden mesiac a chcem este viac aspon do dvadsat. Tak mi drzte palce. A po schudnuti si nezabudnite kontrolovat vahu, aby nenastal jojo, ci jumbo ci aky efekt:)

sashley

ahojes,paja: jaa sa bojiiiiiiiim,zajtra mam skusku dost tazku, uz som nespala ani vcera v noci,nieze este dnes... :S a potom konecne pojdem zas domov.. :)

Habbs

Ani by ste neverili ako jednoducho sa da schudnut.Stravou a cvicenim.Da sa iba stravou ,ale cvicenim je to rychlejsie.Nejest sacharidy vobec iba bielkoviny a tuky po dobu 5 dni,dalsie dva dni sa mozte napchavat hocicim.pokracovat znova najviac 4 tyzdne.Zistite si ktore potraviny co obsahuju,aby ste vedeli co jest.Maximalne 30 gramy sacharidu denne.Je co povedat,ked 100 gramu zemiakov a ryze obsahuju hned 80 gramov sacharidu.Hlavne je vydrzat nejest sacharidy,co je stoho najtazsie,to zistite sami,ked to budete dodrziavat.keby bolo casu napisem viac.

sashley

aah,ja uz som mrtva,... zajtra skuska,v stredu skuska,ja uz chcem mat pokoj.. fuj...
tebe to ako ide? myslim teraz ucenie :)

paja13

:D super...ja dnes vecer ficim na energy drinkoch,celu noc.:( a idem sa drzit.problem je,ze spoluziaci sa na tu skusku ucia od piatka a ja dnes este len zacinam :(