Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....
Uz neverim ze niekedy schudnem!
sashley: neboj sa,to urcite zvladnes.:) ani nevies ako ab udes to mat za sebou.:) a potom domaca pohoda :P
B. no ja sa hybem,aj chodim behavat,porcie mensie uz ani nemozem mat a po 6 (niekedy po 7) uz nejedavam...:/ nehovorim,zew som neschudla,ale ide to velmi pomaly :/
Ahoj, ja som nepotrebovala schudnut (mala som 55 kil na 169 cm, stihla postava), ale odkedy som zacala praktizovat makrobiotiku (pozvolne, vela vlakniny, zeleniny, strukovin a obilnin, malo masa, ziadne vajcia a zivocisne produkty), schudla som 3 kila a to som ani nechcela.. Ale zas citim sa lespie. Mam viac energie a bavi ma varit kazdy den nieco nove :) odporucam
Chod na pol roka niekde na brigadu. Tam zarucene schudnes!
Mne poradil lekar aby som robil airobne aktivity - bicyklovanie k veceru a aby som menej jedol, po siestej vobec. Posluchol som a uz som zhodil sedem kilo za jeden mesiac a chcem este viac aspon do dvadsat. Tak mi drzte palce. A po schudnuti si nezabudnite kontrolovat vahu, aby nenastal jojo, ci jumbo ci aky efekt:)
ahojes,paja: jaa sa bojiiiiiiiim,zajtra mam skusku dost tazku, uz som nespala ani vcera v noci,nieze este dnes... :S a potom konecne pojdem zas domov.. :)
habbs a nie su to kila ktore sa potom pekne vratia aj s jojo efektom????????
Ani by ste neverili ako jednoducho sa da schudnut.Stravou a cvicenim.Da sa iba stravou ,ale cvicenim je to rychlejsie.Nejest sacharidy vobec iba bielkoviny a tuky po dobu 5 dni,dalsie dva dni sa mozte napchavat hocicim.pokracovat znova najviac 4 tyzdne.Zistite si ktore potraviny co obsahuju,aby ste vedeli co jest.Maximalne 30 gramy sacharidu denne.Je co povedat,ked 100 gramu zemiakov a ryze obsahuju hned 80 gramov sacharidu.Hlavne je vydrzat nejest sacharidy,co je stoho najtazsie,to zistite sami,ked to budete dodrziavat.keby bolo casu napisem viac.
sashley: no ja mam pred sebou uz len jednu...dnes sa mi ta jedna pdoarila,tak som totallne happy :)
aah,ja uz som mrtva,... zajtra skuska,v stredu skuska,ja uz chcem mat pokoj.. fuj...
tebe to ako ide? myslim teraz ucenie :)
:D super...ja dnes vecer ficim na energy drinkoch,celu noc.:( a idem sa drzit.problem je,ze spoluziaci sa na tu skusku ucia od piatka a ja dnes este len zacinam :(