Uz neverim ze niekedy schudnem!

Príspevok v téme: Uz neverim ze niekedy schudnem!
zufalkaaaaaa

Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....

hroch

sex, ten celkom pomaha pri spalovani. ale nie lezat na chrbte a cakat kedy ten chlapak odpadne od vycerpania. to nie je matematicka mnozina o dvoch podmnozinach. :-)

sashley

paja: ani nevrav :S ja sa snazim ale ked som doma tak mi mamina pripravi veceru,tak nezjedz to.. ale snazim sa jest pomenej stale.. tak uvidime co zajtra.. fuuj a zas sa budem ucit :S

paja13

sashley: ja som sa dnes totalne prepchala sladkym :( mam strasne vycitky,tak teraz sa snazim este pocvicit :D skusim asi to,co pisal Habbs.

Habbs: mohol by si mi prosim ta povedat blizsie info?velmi by som to chcela skusit :) Ale nieco take,ako zoznam veci,co mozem jest ...??co neobsahuje vobec sacharidy?alebo nieco od coho sa mozem odrazit??

sashley

paja: no dnes som bola konecne behat rano,fuuuj fakt to bolo hnusne :D ale uz sa citim lepsie,a zajtra pojdem zas. a v pondelok musim zacat zas s ucenim :S ale uz posledny kraat.
a v pondelok je meraci den,no tak uvidime co to dá :)

paja13

Sashley: Paradicka :D kolko zabehnem?:D maaaalo..10koleciek na sk.dvore :P ake tak aspon nieco,nie?:D ked popri tom aj brusakujem...:))) A jasne,ze to bude utrpenie :D ja ked som sla po mesiaci a pol zasa behat,tak som skoro vyplula dusu :D

Habbs: zvisi sa mi chut na sladke?:D tak to potom asi nezvladnem :D sak ja uz teraz mam chut na sladke a to sa cpem sacharidmi :D :D :D

Habbs

Paja ,vsetke peciva obsahuju sacharidy,vsetko co je z muky je iba samy sacharid.Sacharidy su pomaly vo vsetkych potravinach,a je tazke ich nejest,niezeby nebolo aj co jest,ale sacharid je energia pre telo a ked nemas energiu tak vies ako sa budes citit uz vopred.A jaku chut budes mat na sladke.Vtedy sa ukaze pevna vôla,Vela stastia

sashley

paja: v rozku nieje bielkovina, tam su polysacharidy, grahamovy rozok je preto lepsi ako obycajny lebo sa pomalsie rozklada -tj budes neskor hladnejsia... :) -takze je to dobre jest..
v tomto ti viem poradit,nieco som sa naucila pocas tych rokov co som plavala :)

inak, diky:D juhuu,zajtra bude den bez knih :D a s behom..
a kolko zabehnes v dazdi? aj ja chceeem..ale zajtra to bude utrpenie po takej dlhej dobe :S

paja13

Habbs: super,tak to skusim..:) ale ako zistim napriklad aky obsah bielkovin ma napriklad grahamovy rozok a podobne?co jes ako pecivo??

Sashley: parada :D vidis...som ti to hovorila,ze to zvladnes,gratulujem ti :) ja osm bola behat aj vcera aj dnes :) a urcite pohjdem aj zajtra...zistila som,ze v dazdi je ten beh este lepsi :D :D :D

sashley

paja: juhuuu,mam 2 skusky, tak uz aj mne ostava len jedna ;))) straasne sa tesim. A zajtra idem behaaaaat,nic ma nezastavi:D

Habbs

paja13 .jojo efekt vznika nespravnou dietov.Ked clovek nevie co ma jest alebo vobec nieje.Telo zareaguje na mensi prisun zivin chudnutim dajme tomu iba tyzden.Potom sa zacina metabolizmus spomalovat(telo sa chrani pred nedostatocnym zasobovanim zivin) a uz viac clovek neschudne hoci ani neje.A ked clovek znova zacne jest na ten spomaleny metabolizmus,tak ti ani nemusim hovorit ako zacne clovek opät znova rychlo priberat.To je jojo efekt.Ako som napisal nizsie este dodam:Ludske telo najprv spaluje sacharidy,potom tuky.Ako chcete schudnut z tuku,ked budete prijmat stale sacharidy?Vsetke sacharidy zo svalu sa vycerpaju za dva dni ,ked ich neprijimame.Na treti den sa zacinaju spalovat tuky.Ku koncu tyzdna sa zacina metabolizmus spomalovat,preto som napisal,ze 6 a 7 den v tyzdni treba jest vsetko aj sacharidy a dokonca megadavky,aby sa metabolizmus rozbehol na plne obratky a opät od pondelka dodrziavat do piatku prijem bez sacharidou.Nemusite sa bat,ze za dva dni co budete vsetko jest priberiete.Nieje to tak.Ja som len znizil prijem sacharidov v strave a hned som schudol 5kg za mesiac hlavne v oblasti brucha pri zachovani svalovej hmoty v inych castiach tela vdaka vysokym davkam bielkovin. :-)