Potrebujem schudnut ... nie tak vela asi 5-6 kil . Ale proste nie a nie.. Ta vaha je stale taka ista. 63-64 .. Hrozne ale hrozne mi to vadi , citim sa ako NEFOREMNY SLON..!!!!!!! Proste sadnem si na bokoch zadku slanina ako hrom .. FUj :(( a pri tom vela beham ... Nechapem . Mam teraz hrozne stresy.. Ach , drzim sa tak par dni potom to cele porusim , potom zas je to ok , potom ma zas chyti daky sladky amok . Ze sa navalam vsetkeho mozneho , potom je to zase ok , poviem si ze uz sa BUDEM KROTIT ... a takto to je dokola... Mam pocit ze na vahu 57 s auz nikdy viac v zivote nedostanem !! a to som to chcela stihnut do leta !!!!!!!!! Co robit ????, Ako nabuduce zase odolat ?? ako sa zbavit toho sadla ? ://// Hlavne z bocnych stran stehien a zadku ....
Uz neverim ze niekedy schudnem!
ani nehovor.. mne sa este moznoze chce ale moj mozog uz nevladze prijat dalsie info :(( uplne hrozne to je, uz po tychto skuskach si musim dat par dni volna..
inak akurat ranajkujem vlákninovú activiu :D
sashley: ani mi nehovor..:( ja v podlesnej dobe jem tolko sladkeho,ze mi je zo seba na grc..:( ale musim sa vzchopit.:D od zajtra tvrda drezura.:P a dkaujem,snad skusku zmaknem no :D moznoze si ju prehodim...lebo fakt sa mi nechce ucit :D
paja: no ved to...sterim cas na ucenie a niekedy vselico robim len sa neucim :D
fuu,inak vcera som to trocha prehnala s jedlom :S ale nevadi.. dnes sa to upravi :D
v utorok mas tu skusku? drzim palce ;)
sashley: ja mam ten isty problem...teraz cez skuskove si vzdy poviem,ze budem sa radsej ucit...a aj tak sa velakrat neucim...hlavne ze behat nejdme :( ale tak zajtra sa chystam,tak dufam,ze sa mi to podari uz konecne :( v utorok mam clekom tazku skusku,takze v pondelok asi zasa nic,ale tak uvidime...drzim teda palce ;)
paja: hehe,no to je pravda,este by som brala trocha minus co sa tyka tukov :D takze takto: nech uz konci skuskove aby som mal silu behaaat... no ze ci som sikovna to neviem,ale v stredu a vo stvrtok sa mi zadari :P
sashley: no nech este nejde leto.:D ja este potrebujem par kil zhodit.:D a jaksik to nestiham :D :D :D takze nech to este pocka :D a prosim ta pekne,ti tie skusky ubehnu,ani nebudes vediet ako..:D neverim,ze nie si sikovna.;)
ja mam este 3 pred sebou :(
ale nevadi,nejako to zvladnem.. ale dnes sa mi pokazil notebook,takze som maximalne "stastna"..ale ma to aj vyhodu - aspon sa viac ucim.. aj ked sa mi totalne nechce uz nic. radsej nech je letoo,beh,sporty,kupalisko,sunshine.. :)
sashley super :D gratulujem...aj ja mam fyziku :) uz len 2 skusky a budem mat volno...:D dnes som na oslavu toho zjedla siestu :D :D :D to bude zasa narocne chudnutie :D :D :D kolko mas este skusok??
paja:juhuuu,mam organikuuu! :))
no a ty ako uz?
dnes zas putujem do BA,aah, zas sa tyzden budem ucit :S:S
sashley: sranda :D fakt je to male ta zem...a tu fyziku fakt neviem :( tuto noc som zasa ja celu nespala :D a ked nespis celu noc,tak dalsi den sa neodporucam vazit :D to strasne narusi metabolizmus...:{ ale tak co uz no...super,ze mas uz len 50,5 ;) toho pol kilecka pojde uz lahko ;)