Ahojte. Mám 16 a mám chalana s ktorýcm chodím zhruba 8 mesiacov.Naozaj ho ľúbim ale včera ma vážne sklamal. Pohádali sme sa kvôli tomu že som nemala čas lebo som šla s kamarátkami von a boli tam aj chalani. On má nhaodou videl ako som sa objala s kamratom na privitanie a už bol ohen na streche. Večer my zavolal či pôjdem von tak som súhlasila. Najprv sme sa normálne prechádzali a potom zrazu zaačal na mňa kričať že čo som tam s tým kamarátom roibla a keď som sa ho snažila ukľudniť dal mi facku, otočil sa a odišiel ani nič nepovedal. Dnes sa mi síce ospravelňoval že to prehnal ale bojím sa že to spraví znovu.
priateľ ma udrel
jednoznacne odid od neho, nekompromisne, bez diskusie, okamzite, cim skor tym lepsie, ...
time,
to nevadi, ale ja som to sem napisal. A vlastne usiko sa stazovala.
Utekaj a to ihned.
Koniec.Bez diskusie.
Daj mu paa paa, lebo udriet ta nema vobec a nie za takuto blbost. Este si mlada, najdes si normalnejsieho.
uhlie, ale tu sa ziadna nestazuje, ze sme slabe;)
rozist sa a neriesit
ani mu neodpis, nic, skoda smsiek. Agresivny a prehnane ziarlivy muz je katastrofa.
usiko,
preco podcenujes zeny? Zeny su rovnocenne muzon. Vsade sa o tom pise. Musis viac trenovat a posilovat, aby si sa nemusela stazovat, ze si slaba.