Dobrý deň , chcela bi som vedieť či alergia na nikel má niečo spoločné s dýchaním trvá to už dosť dlho a neviem sa riadne nadýchnuť niečo mi sťažuje dýchanie.Ďakujem za odpoveď.
Alergia na nikel
...no,s tym vstrebavanim je ti lepsie,lebo pouzivam psyllium plus a podla vysledkov sa zda,ze psyllium je fakt dobra vec...inak ak chcem aby sa mi vstrebaval jod,nemozem ho jest s potravinami,ktore zabranuju vstrebavanie jodu-to uz viem ktore su...
jasne,chapem kazdy rodic sa snazi pomoct svojmu dietatu...a ma ho an viditelnom mieste,ci niekde inde?ak chces vobec o tom pisat...
v pohode:)Ja sa jej tiez snazim pomoct vsetkym moznym a urcite sa nespolieham na nejake semiacka.
morske riasy obsahuju jod,ale nie organicky viazany jod.....tym padom ak mas problem so stitnou zlazou,vstrebavanim........dostava sa do organizmu len malo.
oprava-je mi luto,ze tvoja dcera ma ekzem...
...je mi to luto,ze mam ten ekzem...
...uz som pisala,nemozem tie piv.kvasnice,lebo mam plesen v krvi,musim ist zistit,ci este ta plesen pretrvava a potom mozem brat toto...inak by som si len poskodila,ale citala som ze aj morske riasy obsahuju jod...tak uvodim...
Dcera ma atopicky:/
stitna zlaza??? Kup si toto www.pangamin.cz
Nic nepokazis.......... len zlepsis.
...nic nove nemam,a tie injekcie ukazem az pojdem k lekar.vcera som bola na odbery a za tyzden podla vysledkov pojdem k lekar.ale ked by vysledky boli ok na st.zlazu/som sama zvedava ake budu,lebo ked mi robila obvodna odber na st.zlazu mala som zle/tak pojdem za obvodnu a ukazem jej tie injekcie...co na to povie...ja osobne mam ciste ruky-pekne-ziaden ekzem...tak uvidim,ale aj tak koli imunite by som rada to vyskusala...a co dcera ma tiez ekzem?
Ahoj mariaa :)
Co mas nove?:)
Dnes som bol pre recept a vybral som pre dceru tie injekcie Polyoxidonium :) Ma totiz atopicky ekzem a ten sa tiez moze vyrazne zlepsit po podani:) Som happy:) Lebo ani lekarka to nepoznala a normalne ma pytala ci by som jej nechal prefotene informacie o injekciach:)) To bolo minuli tyzden a dnes mi dala recept:)
TAK
...mas nieco nove k alergii na NIKEL?
...DENZ ja som uz spala,vtedy ked ty si zavital,na tuto temu :0))))