pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
Ved ja viem,ze nie s kazdym:)) S niekym v bielom urcite nie:)) A co zelena?Ta by ti nevadila na operacnom??:))
No mam biele teplaky aj tricka....tak tiez by si bola tisko ako komar za uchom??:P :)
no vdaka:D fakt ma nepoznas:) ja som neni taka ukecana ako vyzeram:P teda nie s kazdym:)
:D no tak ale to suvisi:D ty nie?
Skor celu noc:P :) Ale nieee:) Prepac:))
Ty sa bojis aj komisie??:D Ved nechodia v bielom:DD
hej?:D to co bolo?:D ja som neni zas taka ze sa mi usta nezavru:) viem byt aj ticho ked treba aj cely den...:)
tak sorry..malovat sa nemozme, za lak som mala uz zapis a to bol jemny a minulorocne baby nosili normalne sietkove tricka co by som si ja nikdy nedala takze nech su neni trapni:) spoluziacky chodia inak doolbliekane ja sa vystredne neobliekam. skoda:/ ja osm uz chcela teplo...
jemine:( ze komisiu:( ma tu slaha o zem pomaly:P drzim palce
Tak to nepochybujem,ze sa prehadas:DD To by ich muselo byt aspon osem aby bola remiza:P :)
Obtiahnute a v skole??:) :P Hmm :)) Niekedy by sa za take treskalo trstinou:))) A s tym obliekanim....no bude chladno az do konca tyzdna a hlasia vystrahu pre zapad slovenska.
Tak 20teho mam komisiu a medzi tym skusim najst skorsi termin na rehabko...:)
nebude:D mam krive zuby:P ale ne my sa dohodneme ja vzdy sa prehadam tak ze mam pravdu:DD
nie:D len osm si dala obtiahnutejsie tricko:) tiez akoze sa zrovna ochladilo a ja v tricku sak nevadi:P
boze:( a ako teraz budes riesit?
Jeden usmev a bude to vybavene,ze? :) A k tomu nevinne ocka a este on ti prinesie zuvacky:))
Uff:)To mam teraz ako tomu rozumiet?:)Chodis s vykasanym pupiom po triede? :)))
Zatial neprsi ale kazdu chvilu asi zacne:)
Nove asi len to,ze bol som na kramaroch a zas rehabko...... Tak uz neviem.
so spoluziakom:P o zuvacky...ale ja ho prehovorim:DD
mno hadam ano...este raz prepac...
no takze:) ani neviem no dozvedela som sa ze mam pekne brucho:DD tak kompliment som dostala potom styri 1 v skole ale zmizol klasak takze asi nic z toho viem ze este nieco ale nenapadne mi teraz:) a chcela som ist behat ale prsi:( aj u vas? a ty co?:)
Ty si sa s kym stavila??:)
Ved nevadi.......hlavne ze si v poriadku uz :)
A co nove ti priniesol dnesny den?:)
hh:)
mno sak ja len take pochody:) vzdy presne a bez konca:PP
mno nechapem ani ja...zas som prehrala stavku:/
prepac nechcela som...neviem cudne mi ostalo isla som si radsej lahnut prepac nechcela som ta vystrasit..