pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
no hej. pojde pravdepodobne k vam do ba...alebo este si dal do ineho mesta tak uvidime ale tu neostane:( priatelka tiez neni odtialto, ona je tu na stredoskolskom internate ona je z takej akoby dediny a tiez pojde asi potom prec..hej prebrali ale nemiesam sa do toho. vymyslali vikendy spolu a keby boli obaja v ba tak by tam sa stretavali ale asi ona do ba nechce...ale ja nechcem aby odisiel:( strasne dobre si rozumieme odmalicka s druhym si az tak nerozumiem...a ked si predstavim ze ostanem fakt sama doma s rodicmi..no neviem:P
mno on si nieco aj pokupoval tak dufam ze to vydrzi do maturit:)
jaj moj:) ty to vidis nerealne:( buduci tyzden asi nie...neviem naozaj este co mam robit...a ziadat ju o dalsi vymenny tiez nechcem:(
Pojde do ineho mesta studovat? A co priatelka? Uz to prebrali spolu?
Nahodte si obaja par vitaminov:)Organizmus je po zime oslabeny a je potrebne mu to dodat.
Ty netusis a ja viem:) Buduci tyzden sa opytas obvodnej a poziadas ju pre istotu o listok k alergo:P :)
mno chudacik..ale sak ja sa onho staram mu vzdy zo skoly nieco kupim a tak sa snazim nerusit. ved uz len tento tyzden a ma za sebou...iba on je teraz trochu chory tak aj to ma este blbe:( len mi bude aj velmi smutno ked na rok odide na internat:(
mno to si trafil teda presne pod kridelko:P ma az zamrazilo...
neviem denz netusim kedy naozaj:(
chudak tvoj brat......zmieris sa s tym casom??:P :))
No myslel som si,ze to bude otazka pod kridielko:) Tak kedy?:))
nie jasne ze nie prestan:D
sak toto je este horsie trapenie ked mi pripomenies tu alergo:DD
ou bratovi prave preplo z toho ucenia:P si tu spieva blbosti rozprava sam so sebou a potom sa smeje ze on sa to do maturit aj tak nenauci:)
No dobre huska:) Uz ta nebudem takto trapit:P :))
Dnes si volala alergologicke??:P
tak ak by si mal normalne nebiele tricko tak mozno ano:D teda ked si odmylsim ze si dospely tak hej:)
no to tazko presvedci:) neviem inak co by robil v nemocnici:P ale ked som stretla mojho doktora v civile a vedela som ze je doktor tiez som mala poriadnu tremu:/
ja nestresujem:D ale sak naco sa pytas take hluposti potom mi naskakuje husia koza:P
Tak ja ak by som mal biele teplaky co som aj mal v nemocnici ......nerozpravala by si sa so mnou??:)))
A ak ta lekar presvedci,ze lekarom nie je??:)) :P
Nosim ich zvycajne len doma tak sa nemusis stresovat:P :))
no trafil si:DD napriklad:P no akoze zelena neni taka ako biela ale ked vies co to je ze to je doktor tak hmm:) ako na operacke mal zelene a zrovna dva krat som sa s nim nerozpravala:P
no ja neviem:DD ale asi hej:) ale keby si presvedcil ze si neni doktor tak mozno ano..alebo ja neviem ani normalne ci by som sa s tebou vedela rozpravat:)
ty mas biele teplaky? to sa rychlo uspini..ale tricka su v pohode a dobre vyzeraju k tmavsim rifliam:)