pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
ze 14:D tak co sa stazujes:D a kde si to vlastne zil v tom 15 stor.? sa mi nezda ten popis na slovensko:))
ach jaj..co s tebou...mam o starost viac... zajtra si vypytam od spoluziacky cigu a zacnem fajcit..aj tak uz velakrat chceli aby som zacala...a potom si snad das povedat...
Sest a pol:P Ta dvojka ma lizla len tak tak:))) Ale vtedy bolo 14 hodin vyucovania za cely rok:))
Ked ty nefajcis a ujo fajcil uz 53 rokov:P
To bol taky ujo vsevedko :) Len tie vlasy nemal:P
mno hej citala som...prinajmensom zvlastne dievca...
hej?:) a kolko si mal neospravedlnenych hodin? pokial viem za 7 je dvojka zo spravania:P
a moje ti tak pekne k srdcu neprilahne?
Len ty nic nedrhni:)Ja po tejto teme som si povedal,ze ani zuby uz drhnut nebudem:PP
www.zdravie.sk
V obdoby dazdov som sa radsej stratil v pralese:)Bola aspon sranda:))
No mne to hovoril sused:) A jeho slovo mi tak krasne prilahlo k srdcu:P:))
:DD
a preco nie?:) nebudem moct pouzit ruku na dalsi predmet ze?:) teraz mam taku peknu hviezdicku na zapasti ale fakt nejde dole:D budem drhnut:P
aha:DD takze tak:) no a v obdobi dazdov ste co robili?:P si prepadal?:PP
ale to hovorili susedovi nie tebe!!! takze si to neber k srdcu moc:) ty este mozes prestat:)...takze?
No....ked mne sa ta mrska len tak paci:P :))Nie je v tom nic zle:)
Hlavne si nepis na ruky farbou co pouzivaju v bankach pre lupicov:PP
No my sme ani kamen nepoznali:))) To sa carbalo nechtiskom len do hliny a ak zacalo prsat bola hned gula:)) Ucitel neuveril,ze sme nieco napisali:)
To som ti nepisal,ze som mal v nemocnici suseda a on nesmel prestat fajcit?? Chces aby ma porantalo?:P:))
no to je velky rodiel:P tak v com som mrska?:) nech sa mozem zmenit k lepsiemu:P
ale sak:D to sa neda ja mam dve pisomky, stvrdnuty mozog a na ruku sa pisat neda ked su tricka:) ja to len pre istotu inak to celkom viem ale keby nahodou..vies:P
ale moj to ty mas kolko rockov ked v 15st?:) tak ale na papier sa pisat dalo:) alebo vy ste este do kamena vyryvali?:P
ale aj by si uz mohol prestat fajcit:( ze?
Mrska:)Nie mrchata:P:)
No to len teraz :)A potom bude tiez len teraz:P Ze?:))
To ja si tiez kazdy rok hovorim,ze uz prestanem fajcit:P
My sme v 15 storoci nikdy nepodvadzali:PP :)))
Nedalo sa:)Vtedy pocitace este len tak neexistovali bezne:)A internet.....to slovo sme ani nepoculi:P
jak keby si ty nikdy v skole nepodvadzal:P
v com som taka mrchata hm?:) stale rozmyslam a este ma nenapadlo:P
to len teraz: )tolko rokov sa naucit neda, na ine predmety nepisem:) mno sak to...ak dostudujem...ale sak uz potom si pisat nebudem:D to len teraz aj tak to do tyzdna zabudnem potom sa uz budem drvit:)