Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podte so mnou

lDenzl

:DD bestia??:P To nieee:)) Ved ty si predsa lem mrska:P

ty si pises tahaky???? :) To co ma znamenat ??:)) No neviem ci aj s tahakom budes liecit ak dostudujes:P :))

zuzic

ty ma mas za peknu bestiu:P no...on az teraz sa zacal tak zamyslat ze by radsej nieco s ludmi taku pracu ale teraz co uz:(
ja chcem riesit!!! ok skusim dik...
inac prave si pisem tahak:) aka je ten pc dobra vec bez neho by tie pismenka take male nemohli byt:P

lDenzl

On ide studovat nieco co ho nebavi??To ako k tomu prisiel?? Si mu poradila?:)Srandujem.

Strach mas a nechces riesit:( Skus pangamin.....je tam vela prospesnych latok aj na vlasky.
No .....asi ano.Ale to mi slo skor o zivot....
Inak vsetko beriem z rezervou.

zuzic

dufam:) len ma mrzi...ze jeho ani to co ide studovat az tak nebavi. mi to aj hovoril ale teraz uz nic nenarobi...
neviem...mam strach z toho ze to neporiesim ze to neprejde...nechcem dojst ani vlasy..je nieco coho si sa naozaj velmi bal?

zuzic

hej?!:D kedy som ja podcenovala chalanov?:D len premyslam:) ale hlavne nech je tam kde dobre vystuduje...
dakujem. nehnevaj sa prosim ja pojdem. keby som to vtedy nepovedala mame bolo by to lepsie teraz ona do mna huci a ja neviem teda co mam robit...ale vyriesim to lebo dnes mi uz tiez stacilo...
pocuvaj ty si nikdy nemal taky strach?

lDenzl

No neboj.....zvykol by si na rezim a aj na dochadzku:) Zas ho nepodcenuj len preto,ze je chalan:)

No ako myslis Zuzka.......prehovarat ta teda nebudem.

zuzic

no aj podla mna by bolo lepsie tam ako do ineho mesta...a dochadzat radsej nie:) on je strasne popleteny to by ani na prednasku nestihol:P ale ne on len je taky spomaleny trosku obcas:)
denz:( ja naozaj neviem co mam a nemam...ani ci mam ci to neni len...ja viem pisala som takze nezmenim ale ci zrovna buduci to este netusim.

lDenzl

No ale ba je len dodka cesty.......to by nebbolo zle....
Mohol by aj dochadzat ak by mohol.

A k svojej hadam pojdes......si mi pisala,ze ano.
Hmm?:)