pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
:DD bestia??:P To nieee:)) Ved ty si predsa lem mrska:P
ty si pises tahaky???? :) To co ma znamenat ??:)) No neviem ci aj s tahakom budes liecit ak dostudujes:P :))
ty ma mas za peknu bestiu:P no...on az teraz sa zacal tak zamyslat ze by radsej nieco s ludmi taku pracu ale teraz co uz:(
ja chcem riesit!!! ok skusim dik...
inac prave si pisem tahak:) aka je ten pc dobra vec bez neho by tie pismenka take male nemohli byt:P
On ide studovat nieco co ho nebavi??To ako k tomu prisiel?? Si mu poradila?:)Srandujem.
Strach mas a nechces riesit:( Skus pangamin.....je tam vela prospesnych latok aj na vlasky.
No .....asi ano.Ale to mi slo skor o zivot....
Inak vsetko beriem z rezervou.
dufam:) len ma mrzi...ze jeho ani to co ide studovat az tak nebavi. mi to aj hovoril ale teraz uz nic nenarobi...
neviem...mam strach z toho ze to neporiesim ze to neprejde...nechcem dojst ani vlasy..je nieco coho si sa naozaj velmi bal?
Tak ale ako vies ci to zvladne alebo nie?:))Ved casom sa otrasie a uvidi sam:)
Strach z coho?...........
hej?!:D kedy som ja podcenovala chalanov?:D len premyslam:) ale hlavne nech je tam kde dobre vystuduje...
dakujem. nehnevaj sa prosim ja pojdem. keby som to vtedy nepovedala mame bolo by to lepsie teraz ona do mna huci a ja neviem teda co mam robit...ale vyriesim to lebo dnes mi uz tiez stacilo...
pocuvaj ty si nikdy nemal taky strach?
No neboj.....zvykol by si na rezim a aj na dochadzku:) Zas ho nepodcenuj len preto,ze je chalan:)
No ako myslis Zuzka.......prehovarat ta teda nebudem.
no aj podla mna by bolo lepsie tam ako do ineho mesta...a dochadzat radsej nie:) on je strasne popleteny to by ani na prednasku nestihol:P ale ne on len je taky spomaleny trosku obcas:)
denz:( ja naozaj neviem co mam a nemam...ani ci mam ci to neni len...ja viem pisala som takze nezmenim ale ci zrovna buduci to este netusim.
teda hodina cesty:)
No ale ba je len dodka cesty.......to by nebbolo zle....
Mohol by aj dochadzat ak by mohol.
A k svojej hadam pojdes......si mi pisala,ze ano.
Hmm?:)